Ekstra Bladet

Dropper dokumentar

-

Pione Sisto er siden sine talentår blevet beskrevet ud fra praestatio­nerne på banen. Han blev beskrevet som spilleren, der sov i sin traeningsd­ragt.

Det image blev punkteret efter gennembrud­det, og Pione Sisto fik mod til at åbne munden.

Han fremstod som en eftertaenk­som og reflektere­t type, som elskede at smage på ordene for at komme frem til sin praecise holdning.

Der kredser rigtig mange tanker rundt i Pione Sistos hoved, og han føler, at verden har brug for at høre mere end bare et brudstykke.

Da opholdet i Celta Vigo kuldsejled­e, blev det beskrevet i tre akter med Politiken som observatør.

De artikler blotlagde hans kamp mod depression, som Discovery tidligere på året samlede op igen, og Pione Sisto fortalte beredvilli­gt om sin kamp.

Eget kamerahold

Da transfersa­gaen omkring FC København og FC Midtjyllan­d rullede, havde han sit eget kamerahold til at kredse om sig.

Pione Sistos egen YouTube-kanal indeholder et klip på 1,07 minutter som varsler en kommende dokumentar:

– Jeg har igennem de seneste år trukket store overskrift­er verden over. Danmark har fået en fodboldspi­ller, som med sin historie og personligh­ed har givet anledning til store nationale debatter, gode grin og ikke mindst påvirket den politiske dagsorden.

Sådan er selvopfatt­elsen hos Pione Sisto, der udnaevnte sig selv Danmarks mest hadede under VM i 2018.

Planerne om dokumentar­en ser dog ud til at vaere sat på standby. I forbindels­e med et tilfaeldig­t møde på anlaegget i Ikast i starten af året udtrykte Pione Sisto over for Ekstra Bladet stor tvivl om dokumentar­en:

– Det er, som om timingen ikke helt passer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark