Ekstra Bladet

HAR FÅET FOR LIDT UD AF FCM-KAMPENE

-

I to af de tre indbyrdes opgør hidtil i saesonen har Brøndby vundet XG-statistikk­en (forventet mål), men facit har vaeret nul point for Niels Frederikse­ns tropper i de tre opgør.

Brøndbys cheftraene­r, Niels Frederikse­n, saetter nogle ord på, hvordan han husker de tre foregående opgør i saesonen mod FC Midtjyllan­d.

I denne saeson er det FCM og her Gustav Isaksen, der har jublet efter de to holds kampe, selvom statistikk­erne siger, at Brøndby burde have vundet. FOTO: CLAUS BONNERUP

Sådan er det gået

Grundspill­et, 24. oktober 2020: Brøndby – FCM 2-3

XG (forventede mål): 1,7-0,9

Niels Frederikse­n:

– De første 60 minutter er noget af det bedste, vi hidtil har leveret i saesonen. Men facit efter 90 minutter betyder, at vi ikke kunne vaere tilfredse. Vi skulle aldrig, aldrig have tabt den kamp.

Grundspill­et, 28. februar 2021: FCM – Brøndby 1-0 XG (forventede mål): 0,8-2,3 Niels Frederikse­n:

– Vi dominerer og er klart bedst. Mikael Uhre braender en friløber, og statistikk­erne viser også, at det er helt utroligt, vi ikke får noget med hjem fra den kamp.

Slutspille­t, 5. april 2021:

FCM – Brøndby 1-0

XG (forventede mål): 1,5-1,2

Niels Frederikse­n:

– Både Sigurd Rosted og Mikael Uhre har forsøg på overligger­en. Det er den kamp, hvor jeg føler FCM er mest med. Men det var ikke en kamp, vi burde have tabt. Uafgjort havde vaeret et rimeligt udfald.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark