Ekstra Bladet

En helt almindelig pensionist

- Hvorfor skulle han ønske at blive opereret, hvis han var så traet af livet? linette

Ole Larsen var en helt almindelig 74-årig pensionist, der arbejdede som vaerktøjss­liber hos Vordingbor­g Vaerktøjss­liberi, indtil han trak sig tilbage fra arbejdsmar­kedet.

En mand, som datteren Gitte Larsen bestemt afviser skulle have nogen fjender. Hun har brug for vished om sin fars død for at kunne bearbejde den ordentligt, og hun føler, at det er manglende respekt for de efterladte, at hun som naermeste pårørende ikke bliver informeret om, hvordan sagen forløber fra politiets side.

– Jeg har aldrig forlangt, at jeg skal have alle detaljerne. Men det ville vaere rart med bare lidt informatio­n eller en form for forventnin­g om, hvornår jeg kan få noget at vide om årsagen til min fars død. Jeg ønsker blot lidt retfaerdig­hed, siger hun.

Ifølge Gitte Larsen har hun kun talt med politiet en eneste gang.

Det var lige efter faderens død, hvor hun blev mødt af en dør ind til hospitalss­tuen på 15. etage, der var forseglet af politiet.

Ikke selvmordst­ruet

Her blev hun blandt andet spurgt af en kvindelig betjent, om hendes far havde vaeret deprimeret den seneste tid.

Men Gitte Larsen afviser, at hendes far var selvmordst­ruet.

– Overhovede­t ikke.

– Og hvorfor skulle han ønske at blive opereret, hvis han var så traet af livet, spørger Gitte Larsen og tilføjer, at hun desuden har fået at vide af en overlaege på Rigshospit­alet, at hendes far ikke kunne dø af, at slangerne var klippet over.

Det er uvist, om politiet har fundet fingeraftr­yk eller dna på den saks, som blev fundet på Ole Larsens stue.

Men faktum er, at sagen ifølge politiet stadig verserer her halvandet år efter hans død.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark