Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at det er en form for administra­tiv hvidvask, at alt for mange juridiske sager havner i skraldespa­nden. Den administra­tive justits har i al for høj grad sat domstolene ud af spil, og den anklagende myndighed har i mine øjne frit spil. Det er dybt udemokrati­sk, at mange sager samler støv på hylderne.

Michael Kjellberg Brønshøj

at Ekstra Bladet burde lave et forsøg, hvor man kunne købe femkroners-tillaeggen­e saerskilt. Mit gaet er, at der ville blive solgt taet på nul. Få nu det tvangskøb af tillaeg stoppet. Jeg er ret sikker på, at I på sigt mister kunder, og avisen er dyr nok i forvejen.

Bjarne Callesen Fåborgvej 79 Agerbaek

at magtsyge Mette vil forgylde de røde kommuner med tilskud til oplevelses­industrien. København, Aalborg, Aarhus og Odense kommuner skal åbenbart have i hoved og røv på bekostning af resten af Danmarks kommuner. Det kaldes nepotisme, og det er en kaempeskan­dale. De fire kommuner svømmer jo i forvejen i penge.

Bent Pedersen Alicante, Spanien

at det i grunden er sørgeligt, hvad fodbold gør ved maend ... Den indre hulemand bliver vakt til live, fordi 22 halvnøgne maend render rundt og sparker til en luftfyldt laederkugl­e. Forskere har fundet ud af, at neandertal­erne lignede os mennesker meget, så man kunne godt lidt humoristis­k spørge, hvad er mon forskellen på hooligans og neandertal­erne? Neandertha­lerne havde hjerne.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark