Ekstra Bladet

VORES INTIME RUM

Stina Maria og hendes uartige mand har et intimt ’rum’, hvor kun de er til stede – også selvom de måske befinder sig midt i en større forsamling, som det skete for nylig ...

-

et sommerhus i det sydlige Danmark var vi en flok ’gamle swingere’ samlet til en fed og hed komsammen i seksualite­tens tegn.

De fleste kombinatio­ner og konstellat­ioner blev succesfuld­t gennemført. Trekanter, firkanter, påspaendin­gsdildoer og gangbang var blot et par af de fornøjelse­r, sådan en regnfuld weekend i marts kunne byde ind med.

□n aften lidt ud af det blå fangede min uartige mand mit begaerlige blik, og vi befandt os pludselig mentalt i vores ’uartige rum’. □t ’rum’, hvor vi kun er os til stede, selvom vi står midt inde i en forsamling. Dyb øjenkontak­t og ører, der kun hører den andens hjerne, hjerte og skød tale et faelles sprog, som kun vi forstår.

Jeg sad på en stol foran min stående, uartige mand, der greb mit hoved og gentagne gange pressede sin dunkende liderlighe­d helt ned i halsen på mig kun afbrudt af få sekunder indimellem, hvor jeg kunne tanke lidt luft.

□fter lidt tid hev han mig bagover i håret, så mit hoved hvilede på spiseborde­t, og bed mig hårdt i det ene bryst, til jeg peb af lyst og liderlighe­d. Han talte ned ’32-1’ og bad mig så om at komme på NUL.

Utrolig let og ukontrolle­ret vaeltede orgasmen ind over mig, og jeg jamrede mig sprøjtende, alt imens suset vandrede igennem hele min krop. □fter et par minutter bad han mig om at stoppe og lagde derefter sine haender om mine kinder, så mig dybt i øjnene, kyssede mig og hviskede ’dygtig pige’.

Da vi åbnede ’vores rum’ for omverdenen igen, var vi omgivet af hele selskabet, der musestille havde fulgt hvert sekund af vores intense seance og på det naermeste ikke turde røre på sig igen. ’Wow’ udbrød én, og flere stemte i. □n skøn ung kvinde kom hen til os med tårer i øjnene og takkede for det smukke syn, hun havde fået lov til at overvaere, og flere tilkendega­v deres følelsesma­essige påvirkning af den intense kontakt, ’vores uartige rum’ havde udtrykt.

Rummet emmede af kaerlighed. Kaerlighed til hinanden og til den ’sport’, vi sammen dyrker og åbent deler med hinanden – både det vilde, det sjove og det intense.

Vi befandt os pludselig mentalt i vores ’uartige rum’ Utrolig let og ukontrolle­ret vaeltede orgasmen ind over mig EKSTREMT NAERVAER

 ?? FOTO: PHOTO4YOU ?? Stina Maria og hendes mand nyder ofte hinanden i et intimt og kaerligt enrum, selv om de er omgivet af andre mennesker.
FOTO: PHOTO4YOU Stina Maria og hendes mand nyder ofte hinanden i et intimt og kaerligt enrum, selv om de er omgivet af andre mennesker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark