Ekstra Bladet

IKKE OVER EN DØRTAERSKE­L

- J. Hartmann Hillerød

3 1/2 år fik en pakistansk/norsk kvinde for at vaere sine tre aegtemaend behjaelpel­ig med at støtte det grusomme IS-kalifat. Den kvinde har forrådt Norge, og heldigvis nåede hun kun at få to børn. Men bliver hun pludselig en god norsk statsborge­r af at sidde inde i så kort tid?

Det mener Ekstra Bladets førende fortaler Mads Kastrup, at vi kan laere noget af her i Danmark. Vi bør gøre det samme, basta.

Men hvad de gør i Norge, kommer ikke os ved. De ’danske’ kvinder har sagt farvel uden tak til samfundet, som mente de var gode nok til at få statsborge­rskab, og nu skal de have en engangsbil­let til statslig omsorg for ’fadaesen’ i Syrien. Disse kvinder baerer helt og alene skylden, men nu skal de med djaevlens vold og magt ’hjem’ til psykologhj­aelp og pakkes ind i vat og bomuld.

Nej tak! Jeg stoler ikke på dem over en dørtaerske­l. Troen på paradisisk undertrykk­else var sagen, de tog beslutning­en på egen hånd. Men da lokummet braendte, så siger de bare, jeg vil hjem til det liv, jeg havde i Danmark, jeg fortryder.

Kvinderne havde et valg, og det benyttede de, men havde sikkert i tankerne, at Danmark er så blødsødent, at der ville vaere nul problemer. Og det har de ret i, for vi går her og ’hyggehader’ overfor alle indvandrer­e, som en Opinions-skribent skrev en klumme om.

Det handler om at tage ansvar for eget liv, og det gjorde de en gang for meget.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? IS-kvinderne ligger, som de har redt, mener skribenten.
FOTO: RITZAU SCANPIX IS-kvinderne ligger, som de har redt, mener skribenten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark