Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at desvaerre har de mange restriktio­ner fået aflyst de store, folkelige begivenhed­er i år. Men på Bornholm gennemføre­r man folkemødet. Men glaed dig nu ikke for tidligt, for der er flere restriktio­ner og begraensni­nger, end godt er. Men staedighed og mangel på realisme får alligevel arrangører­ne til at afvikle et folkemøde i år. Det bliver så anderledes, så bøvlet. Det bliver en kolossal fiasko, og ingen vil få noget ud af det. Besøgstall­et vil falde til en brøkdel, og omsaetning­en bliver også meget mindre.

Lars M. Tjellesen Østermarie

at nu er man i nogle lande begyndt at vaccinere børn helt ned til 12 år. Jeg håber, at foraeldre vil tage afstand fra dette projekt. Man inddeler børn i A- og B-hold, og på sigt kan man sagtens forestille sig børn, som ikke er vaccinered­e, blive udelukket fra efterskole­r, sport, klubber etc. Man ved heller ikke, hvordan denne nye relativt uprøvede vaccine vil virke på børn i laengden. Vores børn og børnebørn skal ikke blive vaccineprø­veklude. Helle Hansen Lindeallé 23 Nykøbing Sj.

at politikern­e gør det alt for let at søge statsborge­rskab. Man skal først kunne søge efter 15 år, mener jeg. Syv år er for hurtigt. Og så skal man selvfølgel­ig kunne tale og skrive dansk, vaere i job og have en ren straffeatt­est – og sige farvel til det gamle statsborge­rskab. Man kan kun vaere statsborge­r i ét land.

Arne Vendelbo Hvidovre

at nu skilter butikker ved indgangen om, hvor mange kunder der må vaere indenfor. Det pisser mig af, at man gør kunden ansvarlig her, for det kan aldrig vaere kundens ansvar at finde ud af, hvor mange kunder der er indenfor i butikken. Skal jeg som kunde så taelle, hvor mange kunder der i butikken, når jeg kommer ind?

Per Larsen Dalvangsve­j 67 Glostrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark