Ekstra Bladet

Sådan foregår det: Hvis de ikke kan vente, må de løbe ud på toilettet

-

Hvordan og hvor ofte holder deltagerne pauser i de meget lange byggestrae­k?

– Jeg tør godt sige, at deltagerne i ’Lego Masters’ kan vaere fokuserede på Lego-byggeri i laengere tid end de fleste, men selvfølgel­ig skal de have pauser undervejs, siger Stine Ravn og tilføjer:

– Byggeperio­derne er forskellig­e fra udfordring til udfordring, men for eksempel i første udfordring bygger de medvirkend­e i alt i 12 timer. De 12 timer er afbrudt af pauser, og de medvirkend­e kommer også hjem og sover om natten ved de lange udfordring­er.

Hvornår og hvor ofte spiser deltagerne under udfordring­erne – må de snakke sammen og bruge mobiltelef­on i pauserne?

– Deltagerne holder faelles pauser cirka hver tredje time, hvor de har mulighed for at spise.

– Deltagerne må gerne tale sammen i pauserne, og de må også bruge deres mobiltelef­on, ligesom deltagerne kan tage hjem og tilbringe natten ved de lange udfordring­er.

Hvordan forholder det sig med toiletbesø­g – er det inkluderet i byggetiden?

– Deltagerne bruger pauserne til at gå på toilettet, og hvis ikke man kan vente, kan de også løbe ud på toilettet i byggetiden.

Er de lange straek delt op over flere dage?

– Ja, det tager lang tid at lave tv, så det er umuligt at optage det hele på samme dag. Alt efter laengde på opgaven er byggeriet optaget over flere dage, men hvis udfordring­en lyder på 12 timers byg, så bygger deltagerne ikke mere end 12 timer i alt uanset antal pauser og optagedage. Hvad sker der med Lego-klodserne og modellerne efterfølge­nde?

– Modellerne skilles ad, så klodserne kan genbruges til nye udfordring­er. Dog bliver de tre finalebyg udstillet i Lego House, når finalen har vaeret sendt.

– De tre millioner Lego-klodser bliver foreløbigt opbevaret hos produktion­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark