Ekstra Bladet

TABELLEN LYVER IKKE

MED HORSENS NED: Lyngby har ikke vaeret god nok i saesonen og rykker fortjent ud af Superligae­n, mener cheftraene­r Carit Falch

-

Lyngby skal ikke spille Superligae­n i naeste saeson.

Det står klart efter holdets nederlag til AC Horsens. Lyngby følger med netop Horsens ned i 1. division.

At Lyngby må en raekke ned, er over en hel saeson ganske fortjent, erkender cheftraene­r Carit Falch.

– Jeg skal vaere aerlig at sige, at det ikke er sjovt. Det er en kaempe skuffelse at rykke ned, men tabellen lyver ikke, siger Falch.

– Vi har over saesonen spillet mange kampe og skal nu en tur ned i 1. division, fordi vi over en hel saeson ikke har fået gode nok resultater.

– Vi erkender, at vi i visse kampe ikke har vaeret gode nok. Vi har ikke vaeret gode nok, når der har vaeret pres på os, og det skal vi have rettet op på, siger han.

Stor mundfuld

Den rutinerede Lyngbyspil­ler Lasse Fosgaard har vaeret med til flere op- og nedrykning­er i klubben.

Han vurderer, at holdet her i foråret har vist superligak­lasse, men det dårlige efterår, hvor Lyngby ikke vandt en eneste superligak­amp, blev afgørende, påpeger han.

– Vi har i år vist, at vi har niveau til at vaere med heroppe, men efter første halvår var vi for langt efter, og det blev for stor en mundfuld, siger Fosgaard.

– I sidste ende lyver tabellen ikke. Det handler ikke om at vaere god i en halv saeson, men i en hel saeson, og når vi rykker ned med tre runder tilbage, har vi også fortjent at rykke ned.

– Vi vidste godt, at det her var det sandsynlig­e scenarie efter den første halvsaeson, men det aendrer ikke på, at det gør ondt.

Horsens: Trist dag

Horsens-traener Jens Berthel Askou er aergerlig på Lyngbys vegne, men forklarer, at sejren nu kan give Horsens et rygstød før naeste saesons opgør mod Lyngby.

– Vi har det fint med at få Lyngby med os ned, hvor vi tager kampen op med dem igen, og det er da et plus for os, at seneste kamp mod dem var en positiv oplevelse.

– Det er en trist dag for Lyngby. Jeg ved jo, hvordan de har det efter sådan en oplevelse, hvor man rykker ned efter et forår, hvor man med gode praestatio­ner havde fået troen på, at det kunne lade sig gøre.

Vi har ikke vaeret gode nok, når der har vaeret pres på os

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? AErgerlig
Lyngbys Kasper Jørgensen var trist efter nederlaget til Horsens. Begge hold skal spille 1. division.
FOTO: JENS DRESLING AErgerlig Lyngbys Kasper Jørgensen var trist efter nederlaget til Horsens. Begge hold skal spille 1. division.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark