Ekstra Bladet

Han ved, at han har dummet sig

-

De kunne have sikret sig en matchbold, men nu er kampen om guldet igen et helt åbent spørgsmål.

Humøret var derfor ikke det bedste hos Erik Sviatchenk­o, efter at de danske mestre fra FC Midtjyllan­d havde lukket Brøndby helt ind i guldkampen med tre spillerund­er igen.

Udvisninge­n af Paulinho kort før pausen blev udslagsgiv­ende for opgøret. FCM skiftede to offensive kort i pausen – Anders Dreyer og Pione Sisto – for at satse på mere kompakthed. Men de stod ikke distancen til sidst.

Stadig i egne haender

– Paulinho er ked af det. Han ved godt, at han har dummet sig. Han kom for sent i tacklingen og tog en dårlig beslutning, lyder det sammenfatt­ende fra Erik Sviatchenk­o.

Anføreren kommer dog ikke til at uddele en stor skideballe til brasiliane­ren oven på det røde kort, der blev afgørende for udfaldet i går.

– Sådan er jeg ikke som type. Jeg uddeler ikke skideballe­r, forklarer FCMkaptajn­en, der mente, at holdet stod staerkt frem til Brøndbys 2-1-mål.

– Guldkampen er helt åben igen. Men vi har det trods alt stadig i egne haender.

– Jeg havde gerne set forspringe­t kom på syv point – nu er det kun ét point. Nu handler det for os om at vaere klar til opgaven mod Randers, siger Erik Sviatchenk­o.

Brian Priske forventer ikke, nederlaget får betydning mentalt for spillerne.

– Sårene skal slikkes. Skuffelsen skal ikke fylde for meget for os i den her fase af saesonen.

– Når det er sagt, så er jeg tilfreds med, jeg står i den situation vi gør, hvor vi selv kan afgøre det, fastslår FCM-traeneren.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Det gik for alvor galt for FCM, da Paulinho blev sendt ud i bad efter en stempling.
FOTO: LARS POULSEN Det gik for alvor galt for FCM, da Paulinho blev sendt ud i bad efter en stempling.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark