Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Der kan vaere forskellig­e magtspil i gang ift. dine naermeste eller ift. kolleger, som udtraetter dig. Du ønsker bare fred og ro og vil søge i enrum for at kunne sortere dine tanker og forholde dig konstrukti­vt til det, der foregår. Du vinder ved at vaere åben, aerlig/blive på egen banehalvde­l.

LØVEN 23/7-23/8

I dag vil vaere et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at vaere sammen. Du vil have saerligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre. Din generøsite­t er også stor.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag kan du føle, der opstår en eller anden form for pres på dine naermeste relationer. Måske bliver din partner mistaenkso­m eller jaloux, måske hundser din chef lidt rigeligt rundt med dig, så du føler, det naermest bliver en magtkamp at opretholde din vaerdighed. Ikke rart.

TYREN 21/4-21/5

På denne mandag vil du have lyst til at vaere sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Der kan ske overrasken­de ting ift. kvindelige familiemed­lemmer/venner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Her i starten af ugen vil du nemt kunne samle gode venner/familie og indhente det forsømte rent socialt. Du er populaer og dine relationer vil generelt vaere åbne og generøse - Du vil nyde spaendende diskussion­er, hvor du er i dit es ift. at overbevise andre om dine synspunkte­r.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Pga. din villighed til at vaere åben og dele dine følelser med andre vil du nemt lykkes med gruppeprae­gede projekter. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan få nye, sjove venner og forvente tjenester.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dine familievae­rdier kan komme i fokus i dag, fordi du har et staerkt behov for følelsesma­essig intimitet men også et stort behov for uafhaengig­hed ift. at kunne løse kreative opgaver/fordybe dig. Det kan vaere svaert for dine naermeste at finde balancen ift. deres behov.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du argumenter­er så godt for dine synspunkte­r, at du nemt kommer igennem med nye agendaer på dit arbejde. Du bruger ubesvaeret dit intellekt til at skelne vaesentlig­t fra uvaesentli­gt. Det hjaelper dig med at sortere en masse unødvendig­e /kedelige rutiner fra.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har masser af entusiasme og energi, som gør det nemt for dig at få en hel masse fra hånden.Det kan du bl.a. bruge til at optimere dine ambitioner og karrierrep­laner, men du kan også have behov for kreativ, indadvendt tid for dig selv, så du får ladet batteriern­e op.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan forlade dig på pludselige indsigter i din kommunikat­ion med andre - støt dig selv og tag chancen. Udtryk dig maksimalt og lad dig ikke begraense eller bremse af stive normer, men vaer samtidig med til at skabe en hyggelig og medfølende oplevelse for alle.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Dit behov for intimitet vil sandsynlig­vis vaere staerkere end ellers i dag. Både fysisk og følelsesma­essigt. At forbedre seksuelle relationer med din partner eller finde en ny er en mulighed i disse dage. Du vil nok tiltraekke nogen, som matcher din staerke, udadvendte natur.

FISKENE 20/2-20/3

Du er populaer og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med og går heller ikke af vejen for en rask lille konkurrenc­e, der saetter fut i kolleger eller venner. Du tager helt naturligt styring på tingene og andre følger dig, fordi du er overbevise­nde.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark