Ekstra Bladet

46-årig og hans hund forsvundet

- METTE FLECKNER fleck@eb.dk

I over tre uger har en 46årig mand og hans hund vaeret forsvundet.

Efter at have undersøgt sagen og foretaget eftersøgni­nger valgte Syd- og Sønderjyll­ands Politi i går at efterlyse manden med navn og foto.

Der er tale om Bo Rune Jensen fra Gesten i Vejen Kommune, som ikke er set siden 17. juni. Sidste livstegn er fra 19. juni, hvor han ifølge politiets undersøgel­ser formentlig har befundet sig på Tankbrovej på Esbjerg Havn eller i området omkring havnen.

Mandens hund, som ifølge politiet er en stor brun hund, er også forsvundet.

Politiet understreg­er, at der ikke er noget, som tyder på, at der er sket en forbrydels­e.

Var i hans lejlighed

Efter Bo Rune Jensen blev meldt savnet, har politiet vaeret i hans lejlighed flere gange.

– Første gang var vi inde ved hjaelp af en låsesmed. Men alt så normalt ud. Der var ikke noget, som sprang os i øjnene. Vi har vaeret i lejlighede­n endnu en gang siden, siger politikomm­issaer Ole Rahbaek Thomsen, Syd- og Sønderjyll­ands Politi til Ekstra Bladet.

Han forklarer, at politiet også har foretaget forskellig­e undersøgel­ser. I sidste uge blev dykkere indsat i sagen og undersøgte havnen.

Politikomm­issaeren understreg­er, at man som et voksent menneske har lov til at tage vaek for eksempel på ferie uden at oplyse noget til andre, men at der nu er gået noget tid uden livstegn, så derfor har politiet valgt at efterlyse manden med navn og foto.

Bo Rune Jensen beskrives som: lys i huden, 190 cm høj, spinkel af bygning og med mørkt, karseklipp­et hår.

 ?? FOTO: PRIVAT/POLITIET ?? Bo Rune Jensen fra Gesten er meldt savnet. Også hans hund, som ifølge politiet er en stor, brun hund, er vaek.
FOTO: PRIVAT/POLITIET Bo Rune Jensen fra Gesten er meldt savnet. Også hans hund, som ifølge politiet er en stor, brun hund, er vaek.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark