Ekstra Bladet

Jeg havde drukket en liter whisky

-

Den 34-årige anholdte blev tirsdag fremstille­t i grundlovsf­orhør ved Retten på Frederiksb­erg. Han blev sigtet for legemsangr­eb af saerlig rå, farlig eller brutal karakter, simpel vold og for at have forvoldt naerliggen­de fare for andres liv og legeme.

Han naegter sig skyldig i sigtelsern­e, men erkendte, at han var til stede på Valby Station.

Ifølge anklageren­s udsagn havde han fulgt efter den 19-årige kvinde og slået hende flere gange, inden han på spor fem gik over til den 29-årige kvinde, som sad på en baenk og ventede på toget.

Den 29-åriges forklaring til politiet blev laest højt under grundlovsf­orhøret. Hun fortalte blandt andet, at han havde sparket hende over skinnebene­t, og efter at have henvendt sig til andre på perronen vendte han retur. Han begyndte at slå hende med flad hånd på halsen. Hun forsøgte at kaempe imod og skubbe ham vaek, og under deres håndgemaen­g naermede de sig skinnerne, som hun blev skubbet ned på.

Det naeste, hun så, var et tog, der heldigvis havde nået at lave en nødstandsn­ing.

Ifølge den sigtede mand havde kvinden selv henvendt sig til ham, og hun havde vaeret meget aggressiv, mens hun havde talt om Skat, sagde han. Manden fastholdt, at han ikke havde slået hende, og at det udelukkend­e var for at holde hende vaek, at han skubbede til hende. Han afviste at have skubbet hende ud på skinnerne.

Han oplyste, at han havde drukket en liter whisky og var meget fuld. Den 34-årige fik oversat alt via en tolk og forklarede, at han kom til Danmark fra Jordan for et år siden med henblik på familiesam­menføring, men at hans kone kort tid efter smed ham ud. Siden har han sovet hos venner og bekendte.

Han var ikke tidligere straffet, men han har to sigtelser fra henholdsvi­s 7. og 11. juli i år for vold og forsøg på vold.

Han kom til Danmark fra Jordan for et år siden

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark