Ekstra Bladet

HVORFOR HAR JEG IKKE GJORT DET FØR

Sunnvá D. Rasmussen fra programmet ’Nybyggerne’ har smidt adskillige kilo, og det var nemmere, end hun havde troet

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Når Martin Høgfeldt Olsen nytårsafte­n siger ja til sin kommende kone, kommer hun til at stå knivskarpt.

Det gør Sunnvá D. Rasmussen faktisk allerede.

Siden Sunnvá og Martin vandt hovedpraem­ien – et hus i Balle ved Silkeborg – i TV 2-programmet ’Nybyggerne’, har hun vaeret på lidt af en kropslig rejse.

– Jeg har vaeret i gang siden midten af januar, så det har taget godt fem måneder, siger Sunnvá D. Rasmussen til Ekstra Bladet.

Et så stort og tydeligt vaegttab kommer man ikke sovende til, men for tv-kendissen er det faktisk gået noget nemmere end ventet.

– Det har faktisk ikke vaeret så hårdt, som jeg havde forventet, siger Sunnvá D. Rasmussen, der har fået profession­el hjaelp til at komme i bryllupsfo­rm.

– Jeg har vaeret i et forløb, og for mig har det handlet mest om kosten. Fitnesscen­trene har vaeret lukket på grund af corona i det meste af perioden. Jeg har gået en masse ture og lavet en lille smule hjemmetrae­ning, men primaert er det altså kosten, jeg har haft fokus på.

Spis mindre

Husvindere­n har ikke smidt alle sine livretter i skraldespa­nden og levet som en kanin de seneste måneder. Tvaertimod.

– Jeg har spist alt det, jeg har lyst til – bare i mindre maengder.

– Det lyder nemt!

– Ja, jeg er faktisk også overrasket over, at det ikke har vaeret svaerere. Jeg har kun spist mad, som Martin også har spist, siger hun og afslører, at der er røget ni kilo.

– Er du i mål med dit vaegttab nu?

– Jeg er i mål med at tabe mig. Så nu vil jeg gerne strammes lidt op og ellers holde vaegten ved lige, siger Sunnvá D. Rasmussen, der er glad for resultatet.

Megastolt

– Jeg er megastolt og måske lidt aergerlig over, at jeg ikke har gjort det før, når det nu har vaeret så forholdsvi­s let. Jeg var ikke ked af min krop inden, men fordi vi skal giftes, vil jeg gerne vaere i topform til den dag. Så det var motivation­en for mig, siger hun.

Parret skal giftes nytårsafte­n på Faerøerne, som de begge stammer fra. Og skal der vaere fest, så lad der vaere fest. Sunnvá og Martin regner med at invitere 180 gaester til deres bryllup.

Husvindere­n har ikke smidt alle sine livretter i skraldespa­nden og levet som en kanin de seneste måneder – tvaertimod

Jeg er i mål med at tabe mig. Så nu vil jeg gerne strammes lidt op og ellers holde vaegten ved lige

 ?? PRIVATFOTO ?? Før
Sunnvá D. Rasmussen har brugt godt fem måneder på at aendre sin krop. Hun er overrasket over, hvor nemt har vaeret.
PRIVATFOTO Før Sunnvá D. Rasmussen har brugt godt fem måneder på at aendre sin krop. Hun er overrasket over, hvor nemt har vaeret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark