Ekstra Bladet

SKIFTER TIL TV 2

CAMILLA MARTIN ser frem til nye oplevelser på Kvaegtorve­t

- KLAUS EGELUND ege@eb.dk

I sportsjour­nalistiske kredse var det lidt af en bombe, der ramte, da nyheden om Camilla Martins kanalskift­e fra TV3 til TV 2 blev annonceret.

Efter at have tilbragt hele sin tv-karriere på Jenagade hos TV3 Sport var tiden inde til at prøve noget anderledes. Sådan forklarer den populaere tv-vaert sin beslutning om et skifte til TV 2.

– Jeg synes godt, der måtte ske noget nyt. Jeg har vaeret fantastisk glad for mine 14 år på TV3. Det er der ingen tvivl om. De har jo laert mig alt om fjernsyn og tv-mediet, og jeg har fået lov at lave stort set alt. Lige på naer Champions League måske.

– Det er ikke mange forundt at røre ved så mange forskellig­e rettighede­r, som jeg har fået lov til.

– Men jeg fik et godt tilbud fra TV 2, hvor jeg også skal beskaeftig­e mig med badminton igen. Det glaeder jeg mig også til.

– Dit skifte betyder, at du nu igen bliver kollega med Carsten Werge. Hvilken indflydels­e har han haft på dit skifte og ser du frem til nu at blive kostet rundt af ham på TV 2?

– Som sådan var Werge ikke inde over mit skifte, men han har måske lagt et ord ind. Jeg bliver også en del af fodbolddae­kningen, som han jo står i spidsen for, og så kan det da godt vaere, at jeg bliver kostet rundt af ham, men ham vil jeg også gerne kostes rundt af.

– Lad os se, måske jeg også kan koste lidt rundt med ham, lyder det med et grin fra Martin.

– Jeg ved, hvor glad du har vaeret for TV3, og hvor glade de har vaeret for dig. Hvordan tog de det, da du meddelte dem, at du gerne ville prøve noget nyt et andet sted end hos dem?

– De tog det rigtig paent. Virkelig flot, faktisk. De havde fuld forståelse for mit valg. Jeg kunne ikke have bedt om mere forståelse, end den jeg fik. Jeg forlader TV3 Sport med fantastisk mange minder i bagagen og nogle helt outstandin­g kolleger.

Nu gaelder det nye udfordring­er for TV-vaertinden, der fremover skal se sig vurderet og bedømt på TV2’s kanaler, som hun har vaeret vant til det gennem hele karrieren på TV3 og før det på badminton-banerne.

– Jeg vil starte med at sige, at folk har fuldstaend­ig lov til at have, de holdninger de har. Alle kan ikke gøres tilfredse. Jeg har hele tiden forsøgt at vaere mig selv på skaermen. Det kan folk forholde sig til.

– Der er selvfølgel­ig stadig dem, som stadig taenker ’Åh nej, det er hende blondinen med ketsjeren’.

– Men helt aerligt har jeg har ikke spekuleret i det. Jeg har i stedet forsøgt i min rolle som vaert at få eksperter til at fungere. Og det synes jeg er lykkedes, lyder det.

Jeg forlader TV3 Sport med fantastisk mange minder i bagagen og nogle helt outstandin­g kolleger

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Mod nye graesmarke­r
Fremover bliver det TV2's seere, der får glaede af Camilla Martins vaertsegen­skaber.
FOTO: STINE TIDSVILDE Mod nye graesmarke­r Fremover bliver det TV2's seere, der får glaede af Camilla Martins vaertsegen­skaber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark