Ekstra Bladet

Vi kunne ikke vente

- EMMA BUSK eb@eb.dk

Det helt store drømmebryl­lup var ellers planlagt for Michael Sommer, der er kendt fra DR-succesen ’Gift ved første blik’, og hans forlovede, Maria Kronholm, da corona-nedlukning­en kom i vejen, og parret besluttede sig at rykke brylluppet til 2022.

Men man har som bekendt et standpunkt, indtil man tager et nyt, og nu har Michael Sommer og Maria Kronholm alligevel givet hinanden deres ja.

Det afslører Maria Kronholm i et opslag på Instagram, hvor hun samtidig fortaeller, at brylluppet har vaeret en hemmelighe­d for parrets familie og venner.

Planlagt på tre dage

’UNDSKYLD til familie, venner og bekendte, at vi lige ville have denne stund bare for os (og min mor) – der kommer stadig en stor fest og vielse naeste år,’ skriver hun blandt andet.

Til Ekstra Bladet fortaeller det nygifte par fra deres bryllupsre­jse i Tyskland, at de simpelthen ikke kunne vente.

– Vi taenkte bare, at med corona og det hele ville vi gerne forsegle os i kaerlighed­ens navn.

– Vi kunne ikke vente med at få gjort det, siger Michael Sommer, og Maria Kronholm supplerer:

– Det hele har vaeret så uvist i forhold til planlaegni­ngen og det hele, og så har det også haft en betydning, at vi har købt vores landejendo­m sammen.

– Man hører jo så meget om, at hvis der sker den ene part noget, så står den anden dårligt, og der er den bedste måde at sikre hinanden på at blive gift.

– Det er i hvert fald sådan noget, min far siger, lyder det fra bruden med et grin.

Og parret var da heller ikke laenge om at handle på den pludseligt opståede trang til at give hinanden et ’ja’ i kirken og en ring på fingeren.

– Vi planlagde det onsdag aften, hvor vi ringede til praesten i vores lokale kirke, og hun var på.

– Så bryllupska­gen blev en jordbaerta­erte fra vores yndlingsba­ger, siger Maria Kronholm.

Hun fortaeller, at hun egentlig havde planlagt at få specialdes­ignet sin brudekjole, men i stedet endte hun med at finde en kjole ved et firma, der havde engrossalg.

Den eneste gaest, der fik lov til at nyde synet af brudeparre­t live, var Maria Kronholms mor.

Parret planlaegge­r fortsat at fejre kaerlighed­en med en bryllupsfe­st for familie og venner naeste år.

Bryllupska­gen blev en jordbaerta­erte fra vores yndlingsba­ger

 ?? PRIVATFOTO ?? Brylluppet skulle egentlig først stå naeste år, men Michael Sommer, der tidligere er blevet matchet og gift i DR-programmet ’Gift ved første blik’, og hans kaereste, Maria, kunne ikke vente laengere.
PRIVATFOTO Brylluppet skulle egentlig først stå naeste år, men Michael Sommer, der tidligere er blevet matchet og gift i DR-programmet ’Gift ved første blik’, og hans kaereste, Maria, kunne ikke vente laengere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark