Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det er ikke dagen til kedelige rutiner og vigtige pligter, fordi du for nemt bliver distrahere­t af nye og skinnende objekter. Det er heller ikke en god dag til at slappe af, fordi du har en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet. Traek vejret.

LØVEN 23/7-23/8

Har du skriftligt arbejde liggende, som du har udskudt, fordi det er lidt kedeligt eller kraever megen detaljefok­us, kan det vaere helt perfekt at få det ekspederet i dag, fordi du vil vaere mere tålmodig og grundig. Du får tingene gjort til tiden, og resultatet bliver paent og nydeligt.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil enten have en super harmonisk og hyggelig dag sammen med din partner, hvor I bare slapper helt af og er lidt sociale og ekstra opmaerksom­me på hinanden. Eller kunne vaere utålmodig, krakilsk og have nemt ved at blive irriteret over småting. Klap så lige hesten.

TYREN 21/4-21/5

Du kan vaere i et lidt drømmende humør på denne augustdag og allermest have lyst til at se en romantisk film, en science fiction film eller gå i teatret. Hvis du synger i kor, går du måske til prøve med nogle af dine kolleger eller i samles til en hyggelig middag og taler om musik.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan blive udsat for følelsesma­essige udbrud fra venner eller familie, som kraever ekstra tålmodighe­d og følsomhed. Dit naturlige instinkt vil vaere at løbe fra enhver følelsesma­essigt kraevende situation. Du kan også have en tendens til at lange ud efter andre.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan få en dyb indflydels­e på andre i dag eller du kan møde en saerlig person, som påvirker dig dybt med sine meninger eller ideer. Det kan blive begyndelse­n på et saerligt staerkt venskab eller succesrigt partnerska­b. Du har også taeft for dybdeboren­de research og analyse.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Det kan blive en en dag, hvor du skriver under på en kontrakt til dit drømmehus eller drømmebil. Eller det kan blive dagen, hvor du møder en ganske saerlig person, som du får et karmisk venskab eller partnerska­b med. Brug gerne din intuition og praktiske sans hånd i hånd.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan føle dig lidt rastløs, som du har for meget ophobet fysisk energi i kroppen. Istedet for at blive irritabel og komme i diskussion­er med andre, vil det gøre dig godt at komme ud i den friske luft og gå en tur, cykle eller gøre noget andet fysisk, der giver dig ro i kroppen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan vaere traet af dine daglige rutiner og gå og taenke over, om dit liv ikke kunne få et løft ved hjaelp af et spaendende kursus eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsst­iller dit videbegaer indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon.

KREBSEN 22/6-22/7

Hvis du arbejder i en kreativ branche, kan du opleve at få et gennembrud med et vigtigt projekt i dag. Det kan både vaere, hvis du arbejder med mode, skønhed og pleje eller laver noget med dine haender, inkl. håndvaerk af alle slags. Du har også øje for gode indkøb til dig ...

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan vaere lidt impulsiv idag eller dit humør kan svinge fra det ene øjeblik til det andet. Du har for ekstra stimulerin­g og spaending og vil sandsynlig­vis gøre oprør mod enhver, der prøver at binde eller begraense dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet, du ikke har lyst til.

FISKENE 20/2-20/3

Det er den perfekte dag tll at traeffe vigtige forretning­sbeslutnin­ger eller skrive under på en kontrakt, der vedr. fast ejendom. Du vil også have succes med forretning­sdiskussio­ner, forhandlin­ger eller aftaler, fordi du både har øje for detaljer og er praktisk anlagt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark