Ekstra Bladet

Henter millioner på de overflødig­e

-

Et af de staerkeste vidnesbyrd om, at der er bund i Randers FC’s genopretni­ng, kan aflaeses på transferma­rkedet.

Emil Riis, André Rømer og Mathias Greve er blevet hentet ind for småpenge og er blevet udviklet til profiler, som andre klubber var parat til at betale millioner for.

– Tosin Kehinde kunne naesten ikke komme på hold i den naestbedst­e portugisis­ke raekke. På det punkt har vi vaeret dygtige, siger Søren Pedersen

– Den kredit tilfalder traenertea­met, der har vaeret gode til at tro på de spillere, der kom ind og har givet dem noget selvtillid og har udviklet dem spillemaes­sigt.

– Det har også vaeret en nødvendigh­ed at finde spillere, der ikke fungerede andre steder, fordi det var, hvad vores økonomi var til.

Et holdspil

– Vi kunne ikke betale transfer for lignende spillere som Andre Rømer eller Mathias Greve.

Der er også spillere, som går andre steder hen og bliver enormt påskønnet. Hvorfor er det sjaeldent, at en Randers FC-spiller ikke lykkes, når de går et andet sted hen?

– For at vaere på dette hold indebaerer det, at man hjaelper en holdkammer­at under pres og at arbejde defensivt. Fodbold er et holdspil …

– Det er ikke kun et spørgsmål om, hvad kan I gøre for mig, eller hvordan gør I mig god? Det er mere et spørgsmål om, hvad kan jeg gøre for holdet, for at vi bliver bedre, konstatere­r Søren Pedersen.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Tosin Kehinde blev hentet i den naestbedst­e portugisis­ke raekke.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Tosin Kehinde blev hentet i den naestbedst­e portugisis­ke raekke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark