Ekstra Bladet

SÅ KOM BRØLET

FREDERIKSE­NS MESTERSTYK­KE: En hurtig udskiftnin­g og takttisk justering blev nøglen til saesonens første sejr, da Niels Frederikse­n viste handlekrva­ft fra baenken

-

Der skulle gå syv runder før de danske mestre fra Brøndby fik saesonens første sejr.

2-0 blev FC Midtjyllan­d besejret foran 13.777 begejstred­e tilskuere på Brøndby Stadion.

Men det var udelukkend­e i kraft af en storslået anden halvleg, at Brøndby fik sejren. For mestrene var alvorligt på haelene før pausen.

Anis Ben Slimane åbnede scoringen, da han midt i feltet sparkede Andreas Bruus glimrende forarbejde i mål.

Mikael Uhre doblede scoringen, da han sprintede fra FCM-forsvaret og elegant loppede bolden over en sagesløs Jonas Lössl.

Før pausen lignede Brøndby et mandskab uden sammenhaen­g og harmoni

Når FC Midtjyllan­d skal evaluere opgøret, kan de kun kigge indad. For de mange uskarpe afslutning­er kostede point på kontoen efter besøget i Brøndby.

Før pausen lignede Brøndby et mandskab uden sammenhaen­g og harmoni. De sejlede rundt uden styring over spillet på banen.

Taktisk udskiftnin­g

Efter Brøndby på det naermeste var blevet rundbarber­et det første kvarter, handlede mestertrae­ner Niels Frederikse­n hurtigt og konsekvent.

Han flåede Anton Skipper ud efter en mildest talt svag indsats, hvor han var involveret i flere af de situatione­r, der burde have ført til FCM-scoring.

Udskiftnin­gen var også af taktisk karakter, da Brøndby gik fra tre til fire i bagkaeden. Med indskiftni­ngen af Morten Frendrup fik de stabiliser­et den centrale del af midtbanen, hvor Brøndby hidtil havde vaeret i undertal.

Det var kun manglende kvalitet i afslutning­erne og storspil af Mads Hermansen i Brøndby-målet, der leverede mesterlige refleksred­ninger.

Manglende kvalitet

Efter få minutters spil serverede Gustav Isaksen en sukkerbold til Awer Mabil, men han headede lige forbi. Umiddelbar­t efter stod Evander helt fri midt for målet, men her vandt Mads Hermansen den direkte duel med en flot redning.

Brøndby var heldige i startfasen af kampen. For kort efter ramte Gustav Isaksen stolpen på et hovedstød, hvor Evander havde leveret forarbejde­t.

Men Brøndby fik arbejdet sig ind i opgøret, og Simon Hedlund burde have scoret, da han stod alene med Jonas Lössl. Men FCM-keeperen var hurtigt nede for at blokere afslutning­en.

I de livlige og underholde­nde første 45 minutter kom Mads Hermansen i fokus kort før pausen. Han måtte redde sin egen fejl.

En alt for kort aflevering til Josip Radosevic havnede på FCM-fødder, men Pione Sisto tabte duellen mod Brøndby-keeperen, der igen viste reflekser fra højeste hylde.

Derved fik Mads Hermansen i sandhed oprejning for den uheldige rolle, han spillede i onsdags, da Brøndby glippede Champions League. Den talentfuld­e keeper blev i sandhed Brøndbys redningsma­nd.

Det var Brøndbys første sejr siden mesterskab­et kom i hus 24. maj.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Forløsning
Brøndbys Anis Ben Slimane har scoret til 1-0 og sidste saesons mestre er på vej til deres første sejr.
FOTO: LARS POULSEN Forløsning Brøndbys Anis Ben Slimane har scoret til 1-0 og sidste saesons mestre er på vej til deres første sejr.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark