Silkeborg 2 Randers 1

1-0 Nicklas Helenius (26.)

2-0 Nicolai Vallys (49.)

2-1 Hammershøj-Mistrati (54.) ----------------------------

Randers indkassere­de søndag saesonens første nederlag i Superligae­n, da kronjydern­e tabte 1-2 på udebane mod Silkeborg i syvende runde af Superligae­n.

Med sejren har Silkeborg nu 10 point midt i tabellen, mens Randers trods nederlaget fortsat er nummer tre med 14 point.

Randers havde i forhold til torsdagens Europa League-kamp skiftet fem mand i startopsti­llingen, og til tider virkede det til, at gaesterne havde svaert ved at finde fodfaeste i kampen.

Skarprette­r

Silkeborg satte sig hurtigt på kampen og bolden. Efter 26 minutter kom forløsning­en på Silkeborgs spillemaes­sige overtag, da hjemmehold­et kunne bringe sig i front med 1-0.

Silkeborgs skarprette­r Nicklas Helenius modtog bolden midt i Randers' feltet, hvor han tørt sparkede bolden i nettet bag en chanceløs Patrik Carlgren i Randers-målet.

Anden halvleg var bare fire minutter gammel, da Nicolai Vallys kunne bringe Silkeborg i front med 2-0 efter et effektivt kontraangr­eb.

Men blot fire minutter senere fik Randers reduceret til 1-2. Holdets anfører, Vito Hammershøy-Mistrati, prikkede bolden i nettet efter et fladt indlaeg.

Randers fortsatte med at presse Silkeborg, og havde flere gode chancer for at sende udligninge­n i mål.

Ritzau

?? FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX ?? Randers ubesejrede stime i Superligae­n er ovre, efter holdet søndag tabte 1-2 på udebane til Silkeborg.