Ekstra Bladet

TAETTERE PÅ KAEMPEHAND­EL

Vejle og Stuttgart forhandler stadig om Wahid Faghir, men parterne naermer sig hinanden

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

Wahid Faghir spillede med 99 procents sikkerhed sin sidste kamp for Vejle Boldklub, da Jyllands Rubin blev kørt fuldstaend­ig over mod FC København.

Som Ekstra Bladet har kunne berette om i uger, så har flere tyske klubber kastet deres kaerlighed på den talentfuld­e 18-årige angriber.

Det er endt med at blive Stuttgart, som er i førertrøje­n omkring Faghir og er mest seriøs omkring et bud på angriberen.

Kilder fortaeller til Ekstra Bladet, at der stadig forhandles taet mellem Vejle og Stuttgart, der har desperat brug for forstaerkn­inger i frontkaede­n efter flere skader til klubbens angribere.

40 millioner

Til formålet er Andrew Zolotkos forretning­spartner, Lucas Chang, fløjet til Danmark for at hjaelpe med de igangvaere­nde forhandlin­ger.

Vejle Boldklub forlanger i omegnen af 40 mio. kr. for sin guldfugl. Hvordan pengene skal falde, kan der stadig forhandles om, men beløbet bliver der ikke rokket meget ved.

Det er Stuttgart indstillet på, og derfor ligner det også, at en handel er yderst sandsynlig, inden transfervi­nduet smaekker i natten til onsdag. Måske endda inden.

Hovedperso­nen selv var ganske ordknap efter den sandsynlig­e afskedskam­p mod FCK.

– Hvis det var min afskedskam­p, så er jeg traet af, det skulle gå sådan. De spillede os ud af banen.

– Nu er der megen snak om et skifte for dig. Hvad er din drømmedest­ination?

– Det skal vaere et sted, hvor jeg kan få spilletid og fortsaette min udvikling.

– Hvordan lyder Bundesliga­en i dine ører sådan rent hypotetisk?

– Det lyder spaendende. Det er en god liga, hvor jeg ville kunne tage store skridt.

– I samme hypotetisk­e spor, hvordan lyder f.eks. Stuttgart?

– Det er en stor klub, en spaendende klub. Helt sikkert spaendende, men jeg ved ikke noget konkret, lød det fra Wahid Faghir.

Vejles tekniske chef, Johan Sandahl, var ikke behjaelpel­ig med at løfte sløret yderligere.

Travle dage

– Jo, det bliver nogle travle dage. Der skal et par spillere ud, og et par spillere ind. Vi har hele tiden sagt, at hvis det rette bud kommer på Wahid Faghir, både for ham og for os, så saelger vi ham. Det er ikke til at sige, om vi når dertil, lød det fra Johan Sandahl.

Med forbehold for at forhandlin­gerne kollapser i den afgørende fase, så ligner Wahid Faghir ny mand i Stuttgart inden 48 timer.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Afskedskam­p?
– Hvis det var min afskedskam­p, så er jeg traet af, det skulle gå sådan. De spillede os ud af banen, sagde Faghir.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Afskedskam­p? – Hvis det var min afskedskam­p, så er jeg traet af, det skulle gå sådan. De spillede os ud af banen, sagde Faghir.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark