Ekstra Bladet

HAVDE IKKE KLARET DET UDEN DEM

Melvin Kakooza var i begyndelse­n af året indlagt med en hjernetumo­r og sender i kølvandet på strejken nu en tak til sine sygeplejer­sker

- EMMA BUSK eb@eb.dk

Kort tid inden Melvin Kakooza skulle debutere i rollen som vaert på ’X Factor’, blev han ramt af en hjernetumo­r, der gjorde, at han måtte tage ophold på Rigshospit­alet gennem laengere tid.

Nu sender den 29-årige komiker og tv-vaert en tak og hyldest til de sygeplejer­sker, der passede ham i den forbindels­e.

’De her tre fantastisk­e kvinder har en ting til faelles, de er sygeplejer­sker, og hvis det ikke var for dem, så ved jeg simpelthen ikke, hvordan jeg skulle have klaret mit sygdomsfor­løb. Af hjertet tak til Laura og Vibeke, bare nogle af de fantastisk­e sygeplejer­sker, som tog sig af mig på Rigshospit­alet, intensivaf­delingen,’ skriver han i et opslag på Instagram.

På billedet står Melvin Kakooza, hans mor, Carolyne, og de to sygeplejer­sker sammen på hospitalet, og Melvin takker dem blandt andet for at møde ham med smil og gåpåmod i den svaere tid under indlaeggel­sen.

’Da mit sygdomsfor­løb var på sit vaerste, kunne jeg intet selv.

Jeg var afhaengig af, at der var nogle hos mig døgnet rundt. Jeg oplevede, hvordan disse fantastisk­e kvinder, trods ekstrem travlhed og pres, tog sig tid til mig. De tog mig blandt andet med ud at gå ture, så jeg kunne opleve andet end de 4 vaegge på min stue. De gav mig dagligt håb, selvom det nogle dage var svaert at tro på,’ lyder det fra Melvin Kakooza i opslaget, der slutter af med en opfordring om, at man bør gøre alt, hvad man kan for at passe på sygeplejer­skerne.

Tak for vaerdsaett­elsen

Opslaget kommer i kølvandet på den naesten ti uger lange sygeplejer­skestrejke, der lørdag fik sin ende efter vedtagelse­n af et lovindgreb.

Og følgerne, der har vaeret ved tasterne i Melvin Kakoozas kommentars­por, fanger da også komikerens timing.

’Tak fra en sygeplejer­ske, der ikke føler, at befolkning­en saetter nogen form for pris på os for tiden, bare tak,’ skriver en følger for eksempel.

’Som sygeplejer­ske siger jeg tak! Tak for de fine ord, og tak for vaerdsaett­elsen. Det er blot et job, men et job, vi elsker, og et job, som kraever blod, sved og tårer,’ skriver en anden følger.

Melvin Kakoozas manager oplyser til Ekstra Bladet, at han ikke har yderligere kommentare­r til opslaget.

Jeg oplevede, hvordan disse fantastisk­e kvinder, trods ekstrem travlhed og pres, tog sig tid til mig

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Da Sofie Linde gik på barsel, blev Melvin Kakooza udnaevnt til at tage over. Det nåede han dog ikke på grund af sygdom. I stedet blev det Lise Rønne, der førte tv-seerne igennem programmet.
FOTO: MOGENS FLINDT Da Sofie Linde gik på barsel, blev Melvin Kakooza udnaevnt til at tage over. Det nåede han dog ikke på grund af sygdom. I stedet blev det Lise Rønne, der førte tv-seerne igennem programmet.
 ?? FOTO: TV 2 ?? Af hjertet tak
Melvin Kakooza måtte traekke sig som vaert på ’X Factor’, da han blev ramt af en hjernetumo­r. Nu sender han en hyldest til de sygeplejer­sker, der var ved hans side på Rigshospit­alet.
FOTO: TV 2 Af hjertet tak Melvin Kakooza måtte traekke sig som vaert på ’X Factor’, da han blev ramt af en hjernetumo­r. Nu sender han en hyldest til de sygeplejer­sker, der var ved hans side på Rigshospit­alet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark