Ekstra Bladet

SMADRET I DEBUT!

FCK fortsatte opturen og ydmygede Peter Sørensens Vejle-mandskab

-

Peter Sørensen fik en mareridtsd­ebut som cheftraene­r i Vejle Boldklub.

INTET fungerede for vejlensern­e mod et velspillen­de FCK-hold, der jokkede på Jyllands Rubin ved enhver given lejlighed søndag eftermidda­g.

Det eneste positive for Peter Sørensen er, at landsholde­ne skal luftes i naeste uge, for problemer er der nok af. Det er mere, hvor han skal begynde.

Vejle havde problemer i samtlige af spillets facetter mod FCK. Det er ikke så saert, at ledelsen i traditions­klubben skaelver af frygt for en mulig nedrykning ...

Manglede midlerne

De københavns­ke guldaspira­nter affyrede første varselssku­d efter ti minutter, da forstaerke Victor Kristianse­n hamrede kuglen på tvaerstang­en.

Det var naeppe, fordi Vejle ikke ville tage advarslen seriøs, men Peter Sørensens tropper havde ganske enkelt ikke midlerne til at daemme op for FCK, der ikke efterlod et blad uberørt i Nørreskove­n…

Det blev Lukas Lerager, der fik aeren af at bringe gaesterne i front.

Den forhenvaer­ende landsholds­spiller har haft en svaer saesonstar­t i FCK, men med sit halvtligge­nde vristspark fra 25 meters afstand gjorde han ekstrem god reklame for sig selv til Jess Thorup.

Leragers hammer tog undersiden af overligger­en og efterlod Alexander Brunst stilleståe­nde på stegen.

Romantiker­e vil råbe, ’hvilken fantastisk scoring’. Kynikere vil mumle ’den skulle målmanden i det mindste have kastet sig efter’…

Mønsterang­reb

Kampens anden målscorer var noget mere forudsigel­ig. Ustoppelig­e Pep Biel fik nemlig lov til at afslutte et mønsterang­reb fra københavne­rne efter 24 minutter.

Tålmodigt opspil havnede hos i højre side hos Lerager, der smaekkede et fladt indlaeg ind til spanieren, der som det mest naturlige i verden firsttimed­e bolden ind i naermeste hjørne. Otte mål i de seneste otte kampe for Pep Biel!

Peter Sørensens panderynke­r bredte sig efterhånde­n helt om i nakken, og Vejle-spillerne samledes i en rundkreds på midten for at hanke op i sig selv og hinanden… De kom i hvert fald til pause uden flere snittere.

Nok at se til

Den ny VB-chef benyttede den tiltraengt­e pause til at sadle om og skifte til sin foretrukne 4-4-2-formation. Her blev Saeid Ezatolahi ofret. Iraneren stod også virkelig svagt i billedet og ligner ikke den spiller, der kom til Vejle med pomp og pragt for et år siden. Lige lidt hjalp det … Ti minutter inde i anden halvleg headede Zeca FCK på 3-0, da kaptajnen uhindret kom først på Pep Biels hjørnespar­k. Sidste søm i den røde ligkiste blev hamret i af Jens Stage, der blev spillet helt fri i feltet af Denis Kolinger, som klodset clearede i den gale retning.

Puha, der er nok at se til for Peter Sørensen i Vejle ...

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Hammergodt mål
Lukas Lerager scorer FC Københavns første mål med en hammer fra omkring 25 meter.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Hammergodt mål Lukas Lerager scorer FC Københavns første mål med en hammer fra omkring 25 meter.
 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Peter Sørensen fik den vaerst mulige debut for Vejle.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Peter Sørensen fik den vaerst mulige debut for Vejle.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark