Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: Det blev dyrt for en 20-årig mand, at han tog en pirat-taxa hjem. Da han skulle betale taxaen, var hans pung vaek, men chaufføren fandt den og gav den til den 20-årige, der steg ud. Naeste dag opdagede den unge mand, at hans kreditkort ikke var der, og at der var haevet flere tusind kroner, hvilket fik ham til at melde episoden.

KØGE: □n 35-årig mand blev lettere kvaestet, da han og en 41-årig mand kom op at slås over et pengespørg­smål. De to var kolleger. og slagsmålet udspillede sig på en byggeplads. □n patrulje kom til stedet og anholdt den aeldste af maendene. KVISTGAARD: □t vidne så en mand ligge i en bil og virke forvirret på en p-plads ved Rema 1000. □n patrulje blev sendt til stedet, og fandt manden inde i supermarke­det, hvor de vurderede, at han var påvirket. Politiet undersøgte bilen og fandt en mindre maengde euforisere­nde stoffer. SLAGELSE: □n 42-årig polsk mand blev taget i at stjaele to dåseøl i Netto og tilbagehol­dt af butikkens medarbejde­re. Politiet kom, og manden fortalte, at det var i mangel på kontanter, at han havde snuppet øllene i butikken og drukket dem med det samme. Den 42-årige blev anholdt og afhørt, inden han blev løsladt med en bøde på 600 kr. for tyveriet.

RØNNE: To betjente var i gang med en politiforr­etning i Krystalgad­e, da en 31-årig og en 33årig mand blandede sig. Den 31-årige begyndte at råbe skaeldsord efter patruljen, og da betjentene ville anholde den ophidsede mand, modsatte han sig. Derfor benyttede politiet peberspray mod den 31-årige, inden han blev smidt i detentione­n for at køle af.

HASLEV: □n 59-årig kvinde samlede penge ind for Røde Kors, men da hun ringede på hos en 65-årig mand, der sagde, at han skulle ind i huset efter kontanter, kom han i stedet tilbage i døråbninge­n og blottede sig. Manden er sigtet for blufaerdig­hedskraenk­else.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark