Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan finde på at opsøge en psykolog eller terapeut i dag for at komme til bunds i nogle personlige ting, der har drillet dig eller gjort dit liv besvaerlig­t. Du har en saerlig evne til at se dybere i dig selv i dag og kan roligt forlade dig på din intuition i alt, hvad du oplever.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan roligt booke en tid hos en astrolog eller tarotlaese­r i dag. Din intution er rigtig staerk, og det vil vaere lige i øjet, uanset om det bare er for generel nysgerrigh­ed eller for at komme i dybere kontakt med dit indre og forstå dit liv bedre. Dine drømme vil også guide dig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan have planlagt en børne eller familiefes­t i dag eller i aften, men du kan også finde på helt spontant at invitere gaester, bare fordi du har lyst til at fejre livet og kaerlighed­en i familien. Du vil også føle dig tilskyndet til at besøge eller støtte foraeldre & bedstefora­eldre.

TYREN 21/4-21/5

Du er meget populaer og generøs i dag, og det får andre til at invitere dig til middag eller fester. Din varme og humoristis­ke udstråling vil også vaere en gave for ethvert selskab. Du kan også roligt kigge lidt på rejser eller uddannelse­smulighede­r indenfor filosofi eller sprog.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Forvent det uventede på alle måder i dag. Lige fra at du får en ny hobby til du finder på nye måder at vaere sammen med din kaereste på eller måske at der sker aendringer i jeres relation. Du vil vaere social og populaer og vaere åben overfor at eksperimen­tere med livet.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Dagen i dag er ideel til at dele dine kaerlige følelser med dem, du holder af. Herunder dine egne og andres børn. Alt, hvad der er sjovt, hyggeligt og festligt vil appellere til dig og få dig til at skabe stjernestu­nder sammen med dem, du foretraekk­er at omgåes..

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dit omdømme kan få et positivt løft i dagens løb, og det kan saette skub i din karrierre. Det kan fx ske via et møde med en bestemt kvinde, som har fået saerlig indflydels­e på dit liv og har berørt dig dybt. Det kan naesten føles helt skaebnebes­temt, at I har mødt hinanden.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan gøre en god handel på nettet i dag helt impulsivt. Pludselig finder du noget, du har ledt efter laenge og slår til, fordi prisen er rigtig og det lige er den lille detalje, der saetter prikken over i´et på din garderobe eller dit hjem. Du kan føle dig lidt eksentrisk på en god måde.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil vaere meget medfølende overfor dine kollegers behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svaere eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for en bedre trivsel i dagligdage­n.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan føle dig fristet til at lave practical jokes med andre i dag eller bare vaere i drillehumø­r. Du har svaert ved at koncentrer­e dig om dagligdags detaljer og vil hellere gøre nye opdagelser, møde nye mennesker eller spille computer. Der kan gå kuk i din elektronik eller bilen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan vaere lidt nervøst anlagt og have svaert ved at koncentrer­e dig om dagligdags opgaver eller rutiner. Du kan også have en tendens til at taenke før du taler. Så prøv at slappe af og falde ned - dine naere relationer vil gøre dig godt.

FISKENE 20/2-20/3

Møder du en ny partner i dag, bliver det et forhold, der er baseret på åbenhed, gensidig respekt og aerlighed, fordi du selv er åben omkring dine følelser og vaerdier. Du kan blive dybt berørt af jeres møde, som kan føles, dramatisk, dybt og som om det er skaebnebes­temt ...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark