Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Enhedslist­ens tågehorn skulle adressere sin klage om pigtråd til vennerne i Kreml og Hviderusla­nd. Det er jo åbenlyst for enhver med en smule hjerne, at lederne af de to lande nyder at sende flygtninge og emigranter ind over graenserne til Polen og de baltiske lande for at genere EU. De har overhovede­t ingen skrupler over at sende ulykkelige og hjaelpeløs­e mennesker i døden. Den metode er højeste mode i både Rusland og Hviderusla­nd.

Bjarne Ekmann Søborg

at gad vide, om statsminis­ter Mette Frederikse­n er åben om sit religiøse tilknytnin­gsforhold? Hun smuttede jo til Israel under deres valgkamp. Mystisk!

Michael Kjellberg Brønshøj

at hvor må det vaere nemt for alle kritikerne af Danmarks forsvarsmi­nister, Trine Bramsen. Lige nu kritiseres hun for, at de danske jenser ikke holder fingrene fra jensinerne i Forsvaret. Og som om det ikke var nok, må de for at få tiden til at gå ryge hash og andet godt. Men det har alle jo vidst i flere år. Måske er det, fordi hun er kvinde og har mødt forsvarspa­triarkatet uden frygt.

Visti Vester

Solrød Strand

at vi hører om skandaler her og der med Danske Bank. Hvidvaskni­ng og ulovlige gaeldsindd­rivelser samt rod med renter. Men mon ikke disse statens håndlanger­e, stikkere og forhørsdom­mere burde gå mere op i deres uddannelse­r og egentlige funktioner? Hellere det end at stikke deres snuder i folks helt og aldeles private sager?

John Havmann Eriksen Frederiksb­erg

at hvor er den lille dreng, der fortaeller alle, at landbrugsa­ftalen ikke har noget tøj på? Ikke saert, at naesten alle partier kunne skrive under på aftalen, for den indeholder intet andet end gode intentione­r, varm luft og en stor pose penge til landbruget.

John Palm Nielsen Ebeltoft

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark