Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

GREVE: □n kraftig mand var ved at stjaele en afrikansk skulptur fra haven til et hus på Snebaerheg­net, da han klokken 2.30 blev overrasket af beboeren, en 71-årig kvinde. Det fik ham til at opgive tyveriet, og han stak af via havelågen. Der er ikke meget signalemen­t, kun at han var 180-185 cm høj.

HILLERØD: □n 63-årig mand blev ringet op af en ukendt mand, der haevdede, at han var i gang med en brugerunde­rsøgelse om indbrud. Han spurgte, om beboeren havde indbrudssi­kret sit hjem. Den 63-årige blev mistaenkso­m, og samtalen sluttede. Nummeret viste sig bagefter at vaere ude af drift. Politiet advarer mod at give oplysninge­r via telefonen til ukendte.

AALBORG: □n patrulje bemaerkede fem unge mennesker, der stod i smøgen i Korsgade, hvor der var kraftig ’røgudvikli­ng’ og en umiskendel­ig lugt af hash. De blev visiteret, og hos den ene fandt politiet en joint og godt otte gram skunk, som nu koster ham en bøde. AARHUS: □n 40-årig mand på Banegårdsp­ladsen var beruset og aggressiv og var ved at komme i slagsmål med en anden mand. Da politiet kom, var han stadig opfarende, og han fik øje på endnu en mand, som han var sur på, og som han ville slås med. Betjentene holdt ham tilbage, men da han ikke kølede af, blev han anholdt og sigtet for uorden.

KØGE: Politiet fik en 112alarm om, at en mand smadrede sit eget hjem og blandt andet kastede stole ud ad vinduet. Politiet fik kontakt til den 32-årige, der var mentalt uligevaegt­ig. ❘ngen var kommet til skade, og manden ønskede ikke politiets hjaelp, så politiet kørte igen. ❘ anden anledning havde politiet et par dage før bedt de sociale myndighede­r om at hjaelpe den 32-årige. SLAGELSE: □n 57-årig mand blev klokken 3.10 vaekket af sin hund, da der var røg i huset på Bildsø □nghave ved Stillinge Strand. Huset braendte desvaerre ned, men manden slap ud. Den 57-årige blev kørt til tjek for røgforgift­ning. Brandårsag­en er ukendt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark