Ekstra Bladet

Lyshåret kvinde tvunget ind i bil

- METTE FLECKNER fleck@eb.dk

Politiet kan ikke udelukke, at der er sket en forbrydels­e, hvor man end ikke har haft kontakt til offeret endnu.

Derfor appellerer de om hjaelp fra folk til at løse, hvad politiet selv kalder ’et mysterium’.

Midt- og Vestjyllan­ds Politi fik i sidste uge en anmeldelse fra en kvinde, der var gået ud af anlaegget på Vestergade i Struer tirsdag 28. september.

Anmelderen hørte en kvinde råbe om hjaelp og har forklaret, at en mand stod og baksede med at få en ung, lyshåret kvinde ind i en sort personbil. To maend kom til stedet og hjalp med at få kvinden ind i bilen. De tre maend kørte derefter vaek med kvinden ad Skolegade.

Ingen meldt savnet

Politiet efterforsk­er sagen som et mistaenkel­igt forhold og vil gerne til bunds i sagen. Ingen er dog meldt savnet. Der er ikke umiddelbar­t spor efter en forbrydels­e. Men det kvindelige vidne er blevet genafhørt, og hendes forklaring er trovaerdig.

Efter også at have foretaget afhøringer af andre folk haelder politiet til, at der måske kan vaere tale om et legalt forhold.

– Anmelderen har set noget, men spørgsmåle­t er, om der har vaeret tale om en joke af en art. I så fald vil vi gerne have det at vide af de involvered­e, så vi kan lukke sagen, siger politikomm­issaer Torben Ladefoged til Ekstra Bladet.

Politiet beder alle, som har vaeret ved anlaegget 28. september mellem klokken 21 og 21.30, om at kontakte politiet på telefon 114.

– Det kan godt vaere, at noget, som man tror er uvaesentli­gt, faktisk er en lille, vigtig brik, der bidrager til det samlede billede, og vi vil rigtig gerne til bunds i det her, lyder det fra politikomm­issaer Torben Ladefoged.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Var det en forbrydels­e, da en ung kvinde blev tvunget ind i en bil i Struer, eller var der måske tale om en spøg?
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Var det en forbrydels­e, da en ung kvinde blev tvunget ind i en bil i Struer, eller var der måske tale om en spøg?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark