Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil vaere meget medfølende overfor din partners behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svaere eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for en større naerhed mellem jer, som øger trivslen.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan vaere lidt nervøst anlagt og have svaert ved at koncentrer­e dig om dagligdags opgaver eller rutiner. Du kan også have en tendens til at taenke før du taler. Så prøv at slappe af og falde ned - dine naere relationer vil gøre dig godt når du bare følger flowet istf. to do listerne.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan fortabe dig i minder om fortiden. Måske fordi du sidder og bladrer i gamle fotoalbum eller taler med en barndomsve­n. Du har tålmodighe­d og styrke til at håndterer sensitive relationel­le problemer, og andre kan komme til dig for at få gode råd eller lette deres hjerte.

TYREN 21/4-21/5

Du har gang i mange ting og kan presse dig selv lidt rigeligt, så dit temperamen­t sidder temmelig løst.Det kan føre til konfrontat­ioner med kolleger eller chefer, hvor du gør klogt i at optraede diplomatis­k og skrue op for charmen, så du kommer ud af det med aeren i behold.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan vaere lidt mere følsom overfor andres handlinger eller udsagn i dag. Det skyldes, at du har et større behov for at maerke, du er elsket og accepteret, end ellers. Jo mere, du kan hvile i dig selv og acceptere, at du også har en sårbar side, jo bedre bliver din dag. Ned i tempo.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan stole på staerke instinkter og sund fornuft, når du skal traeffe vigtige beslutning­er om hjem, familie og relationer/parforhold. Du kan også søge råd fra en aeldre eller vis kvinde. Dine minder og drømme vil også hjaelpe dig med at stole på dine følelser i enhver sag.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Hvis du skal ud at rejse, så dobbelttje­k dine bookinger, for du kan få behov for at aendre planer eller din rejse kan blive afbrudt. Der kan fx gå koks i computersy­stemer, biler, tog og faerger eller broer. Så vaer forberedt på lidt af hvert. Vaer tålmodig, selvom det er irriterend­e.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du tør gå nye veje i dit privatliv og din karrierre i dag. Du er ikke bange for at eksperimen­tere og prøve ting af for at se, hvordan det fungerer. Det kan føre dig ind på stier, du normalt ikke ville gå ad, og det kan åbne helt nye døre og meget spaendende muligheder. Fremad!

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil vaere i humør til at haenge ud med dine venner eller kolleger fremfor at give den alt for meget gas på jobbet i dag. Du formår dog at tage dig sammen og få gjort det nødvendige. Men så skal der helst ske noget spontant som en tur ud i det blå, i byen eller måske i biografen?

KREBSEN 22/6-22/7

Du er vedholdend­e og har selvtillid­en i orden, når det gaelder dine langsigted­e mål for karrierre og livsmål. Du har modet til at gøre noget anderledes og stole på din intuition, så du tager et skridt ad gangen og hviler i, at det kraever mod at gå imod strømmen og med dig selv.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du vil vaere i humør til at opsøge fornøjelse­r, sociale aktivitete­r og andres gode selskab. Helst underholde­nde.

Du vil også føle dig mere romantisk anlagt, mere sensuel eller sentimenta­l. Vaer opmaerksom på humørsving­ninger og undgå helst at shoppe på impulser.

FISKENE 20/2-20/3

Det kan vaere svaert for dig at føle motivation ift. svaere opgaver, trivielle daglige rutiner eller en hel dag på arbejdet. Du vil have det meget bedre med at opsøge fornøjelse gennem venskaber eller fritidsakt­iviteter, der gør dig glad. Der kan opstå behov for kompromise­r.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark