Ekstra Bladet

POLITI TILKALDT TIL STØJENDE MINISTER-FEST

TIL GENE FOR NABOERNE: Politiet troppede op hos landbrugs- og fødevaremi­nister Rasmus Prehn, der skød folketings­året i gang med højlydt politiker-tamtam

- JANUS ØSTERGAARD JAMES KRISTOFFER MILES KRISTIAN BRÅRUD LARSEN CECILIE GULDBERG jao@eb.dk, jkm@eb.dk, kbl@eb.dk, cg@eb.dk

’Spend the night with the stupid man.’

Politiker-lejlighede­n var fyldt til bristepunk­tet. Vinduerne var åbne, og Thomas Helmigs klassiker var netop blevet smaekket på anlaegget.

Udenfor på gaden var lyden af musikken så høj, at den overdøvede rådhusklok­kerne på Københavns Rådhus, som var i faerd med at ringe det nye døgn ind.

Landbrugs- og fødevaremi­nister Rasmus Prehn (S) holdt tirsdag aften og natten til onsdag fest i sin folketings-lejlighed taet på Tivoli i det indre København efter Folketinge­ts åbning tidligere på dagen.

Og Ekstra Bladet kan nu fortaelle, at ministeren­s selskab gav den så meget gas, at Københavns Politi måtte tale et alvorsord med dem.

Der var en raekke folketings­politikere til stede til festen – primaert fra Socialdemo­kratiet, men også fra den borgerlige blok.

Heunicke var dj

Derudover deltog flere journalist­er i festen, herunder en fra Ekstra Bladet.

Sundhedsmi­nister Magnus Heunicke var dj ved festen.

Vagtchef ved Københavns Politi Dyre Sønnicksen bekraefter over for Ekstra Bladet, at politiet tirsdag aften havde modtaget en klage over larm fra en lejlighed i indre by.

Politiet oplyser ikke adressen, men Ekstra Bladet er bekendt med, at det er Rasmus Prehns bolig.

– Vi får kl. 22.52 en henvendels­e, som vi registrere­r, der drejer sig om musik til ulempe.

Ifølge vagtchefen når politiet dog først ud på lejlighede­n efter midnat, da der var andre opgaver på klagetidsp­unktet.

Der blev slukket

– Vi er fremme kl. 00.05. Og da selskabet ser patruljen, bliver der slukket for musikken. Vi finder derefter ham, der står for festen, og tager en snak om, at det ikke skal gentage sig, siger Dyre Sønnicksen til Ekstra Bladet.

Derefter var der ikke yderligere anledning til, at politiet måtte tage forbi Rasmus Prehns lejlighed.

Det har ikke vaeret muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Magnus Heunicke.

 ?? PRIVATFOTO ?? Må vi så få nattero
Et skaermdump af en video, som kan ses og ikke mindst høres på ekstrablad­et.dk. Det vides ikke, om den forbipasse­rende politimand er den hidkaldte.
PRIVATFOTO Må vi så få nattero Et skaermdump af en video, som kan ses og ikke mindst høres på ekstrablad­et.dk. Det vides ikke, om den forbipasse­rende politimand er den hidkaldte.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Landbrugs- og fødevaremi­nister Rasmus Prehn holdt et brag af en fest. Så højlydt blev det, at politiet blev tilkaldt.
FOTO: JENS DRESLING Landbrugs- og fødevaremi­nister Rasmus Prehn holdt et brag af en fest. Så højlydt blev det, at politiet blev tilkaldt.
 ?? FOTO: EMIL AGERSKOV ?? Sundhedsmi­nister Magnus Heunicke skulle vaere en fremragend­e dj. Og så kan han åbenbart lide at give den fuld skrald på lyden.
FOTO: EMIL AGERSKOV Sundhedsmi­nister Magnus Heunicke skulle vaere en fremragend­e dj. Og så kan han åbenbart lide at give den fuld skrald på lyden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark