Ekstra Bladet

Lever i åbent forhold

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

I podcasten ’112 for knuste hjerter’ fortaeller Infernalst­jernen Lina Rafn åbent om, at hun lever i et åbent forhold sammen med sin mand, Kasper Pertho, som hun har vaeret sammen med i 23 år.

I podcasten fortaeller 45årige Rafn også, at hun derfor bestemt ikke bliver jaloux, hvis hendes mand er sammen med en anden kvinde.

Tager sig i agt for jalousi

– Jeg er slet ikke jaloux i forhold til utroskab. Når der har vaeret et eller andet flirteri eller kissemisse i hjørnet af en klub, har jeg ikke taget det så tungt, fordi jeg kan maerke, at hans hjerte er hos mig, og så er den slags lige meget, lyder det fra hende.

Hun fortaeller videre, at hun også selv har haft et godt øje til andre maend undervejs i forholdet til Kasper Pertho.

Hun har tilmed vaeret så forelsket i andre undervejs i deres forhold, at hun er blevet ramt af stor hjertesorg, når det er blevet tid til at opgive den forelskels­e, fortaeller hun.

Ifølge Lina Rafn har parret klaret de svaere perioder, hvor andre mennesker er kommet ind i billedet, ved at vaere åbne om deres følelser.

– Man skal virkelig tage sig i agt for jalousi. Og der taenker jeg på din egen. Du kan aldrig begraense et andet menneske. Aldrig, aldrig tro, at du kan stille krav til andre i nogen som helst grad, siger hun i podcasten og fortsaette­r:

Braende på bålet

– Den anden er, hvem den anden er, og den anden gør, hvad den anden gør, uanset hvad du siger. De kommer til at gøre det i større eller mindre grad og lader vaere med at fortaelle om det, og så har du allerede lagt det største braende på bålet, siger hun videre.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Lina Rafn og gemalen har flere gange haft store konflikter og er vokset fra hinanden undervejs i deres forhold, men de er altid kommet igennem det, fortaeller hun.
FOTO: MOGENS FLINDT Lina Rafn og gemalen har flere gange haft store konflikter og er vokset fra hinanden undervejs i deres forhold, men de er altid kommet igennem det, fortaeller hun.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark