Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

FREDERIKSS­UND: □n 14årig pige og hendes ven gik på Kochsvej, da en fremmed mand på den anden side af vejen råbte til dem. De kiggede, og manden stod med sine bukser og underbukse­r trukket ned og blottede sin bagdel. Politiet undersøger, om manden kan vaere den samme, som dagen før spurgte en 24-årig kvinde på Frederikss­und Station, om hun ville se hans penis. Også en 45-årig kvinde i Frederikss­und blev kraenket, da formentlig samme mand stod og onanerede i et vejkryds. AARHUS: Politi og ambulance rykkede ud til en personpåkø­rsel, hvor en 27-årig mand klagede over store smerter og blev kørt til skadestuen. Her kunne personalet ikke finde nogen skader på manden, der en time forinden havde henvendt sig på skadestuen for at bede om morfin, fordi hans skulder var gået af led. Politiet sigter manden for uden grund at have ringet 112 uden grund i forsøget på at få morfin.

SOLRØD STRAND: DSB bad om hjaelp fra politiet, da videooverv­ågningen af Jersie S-station viste, at flere unge sparkede på en elevator. To patruljer traf fem unge maend. Den ene stak af og smed en foldekniv fra sig, inden han blev løbet op. Den 20-årige havde 230 gram hash på sig, ’pølsemands­poser’, en vaegt og kontanter. De fire andre blev ikke sigtet, da der ikke var skader på elevatoren. NORDJYLLAN­D: ❘gen oplever politiet telefonfus­kere, der forsøger at narre aeldre borgere til at udlevere bankoplysn­inger. Personerne udgiver sig for at vaere fra banken og siger, der er problemer med ens netbank. Det er desvaerre lykkedes for tricktyven­e at franarre flere ofre penge. Lad vaere med at udlevere dankort og koder til dem, siger politiet, der har mistanke om, at det er organisere­de kriminelle, der opererer over hele landet.

KOKKEDAL: □n 75-årig kvinde fik besøg af flere personer på Mølledamme­n, der var bestilt til at gøre rent hos hende. Men det passede ikke, og politiet mener, at de kom for at begå tyveri hos hende.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark