Ekstra Bladet

RYSTET OVER DELTAGER I ’LUKSUSFAEL­DEN’

SØREN PAPE LANGER UD EFTER IMAD: ’Hvad daelen bilder han sig ind?’

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Tirsdag aften vakte 27-årige Imad opsigt, da han sammen med sin kone deltog i tv-programmet ’Luksusfael­den’ på TV3.

Intet mindre end 11 forskellig­e uddannelse­r er han startet på i løbet af otte år – vel at maerke uden at gennemføre en eneste.

Stor studiegael­d

Samtidig har han opbygget en stor studiegael­d på omkring 270.000 kroner.

Da ’Luksusfael­dens’ eksperter forsøger at hjaelpe Imad, der nu er på kontanthja­elp, og tilbyder ham et job som skraldeman­d, stejler Imad og river jobtilbudd­et i stykker:

– Du sidder og giver mig en jobsamtale som skraldeman­d? Det synes jeg er meget respektløs­t! siger Imad til ekspertern­e og gør det klart, at han naegter at tage ufaglaert arbejde.

Den opførsel har nu skabt vrede hos Søren Pape Poulsen, der er formand for Det Konservati­ve Folkeparti.

Han er derfor gået til tasterne på Facebook, hvor han langer ud efter Imad og hans attitude.

Imad er begyndt på 11 forskellig­e uddannelse­r

’Undskyld mig – men hvad daelen bilder de sig egentlig ind? Jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da jeg hørte om det seneste afsnit af TV3-programmet ’Luksusfael­den’. Jeg er for at vaere helt aerlig rystet! Her følger man den 27-årige Imad, der er begyndt på – og hold nu fast – 11 forskellig­e uddannelse­r de seneste otte år og droppet ud igen,’ skriver Pape Poulsen og fortsaette­r:

’Han skylder knap 270.000 kroner i studiegael­d og er på kontanthja­elp. Man kan vist godt tillade sig at sige, at Imads økonomiske situation ikke ligefrem er gunstig lige i øjeblikket. Alligevel mener Imad, at ’det er under hans vaerdighed at tage et job som skraldeman­d’, selvom programmet tilbyder ham en jobsamtale,’ skriver han og understreg­er, at kassen burde lukkes i for en person som Imad.

Til Ekstra Bladet fortaeller Imad, at han er uforståend­e over for Søren Pape

Poulsens kritik.

– Det overrasker mig meget, at en politiker vaelger at kommentere det, siger han og fortsaette­r:

– Jeg synes ikke, jeg har vaeret uhøflig. Jeg bestemmer selv, hvad jeg vil arbejde med, og fordi jeg siger nej til det, handler det ikke om, at jeg synes, skraldemae­nd er dårlige mennesker eller noget. Den eneste grund til, at jeg blev sur, var, at jeg på det tidspunkt havde en anden jobsamtale på hånden, og det vidste eksperten godt, siger han.

– Men forstår du ikke, at det kan virke provokeren­de, at du ikke tager et arbejde, uanset hvad det så er, når du er i gaeld på den måde?

– Jeg var jo ikke sikret det job. Faktisk endte jeg også med at tage til jobsamtale­n, men jeg kunne ikke tage det, fordi jeg ikke har kørekort til at køre i lastbil, siger han.

Ekstra Bladet arbejder på at få en uddybende kommentar fra Søren Pape Poulsen.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Rasende
Søren Pape Poulsen er rasende, efter han har hørt om det seneste afsnit af ’Luksusfael­den’.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Rasende Søren Pape Poulsen er rasende, efter han har hørt om det seneste afsnit af ’Luksusfael­den’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark