Ekstra Bladet

DRIBLEDRON­NINGEN

MARY BESØGER LANDSHOLDE­T: Kronprinse­ssen var på traeningsb­anen i Helsingør, hvor hun sparkede straffespa­rk på Kasper Schmeichel for at starte kampagnen mod mobning blandt unge

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Pludselig stod hun dér kronprinse­sse Mary.

I går var en ganske usaedvanli­g dag på traeningsb­anen, før landsholde­t skulle traene på Helsingør Stadion.

Kasper Schmeichel kom cyklende til traening. Og landsholds­keeperen trak sin cykel tvaers over graesplaen­en, da han havde et bestemt aerinde inden dagens traening med landsholds­kammerater­ne.

For på traeningsb­anen ventede kronprinse­sse Mary, der stod klar til at sparke straffespa­rk på landsholds­keeperen.

Anledninge­n var startskudd­et til kampagnen Antibulli, der handler om respekten for hinanden på fodboldban­en blandt de yngste aktører.

Kronprinse­sse Mary besøgte landsholds­lejren for at lave optagelser til Mary Fonden og DBU’s faelles kampagne mod mobning i fodboldklu­bberne.

Kampagnen er rettet mod de 6-12-årige, hvor Antibulli er bygget på fire vaerdier: Tolerance, respekt, omsorg og mod.

– Jeg er far til to og ville ikke kunne holde ud, at de var udenfor.

– Jeg vil gerne vaere med i Antibulli, fordi jeg mener, at alle børn har ret til at vaere med og til at vaere en del af faellesska­bet, som Kasper Schmeichel har sagt, da han sammen med Pernille Harder valgte at blive ambassadør for Antibulli fodbold-kampagnen.

Antibulli er et antimobbe-redskab til fodboldtra­enere, som handler om konkrete råd til øvelser i traeningen for de 6-12-årige.

Ingen skal vaere udenfor

Det handler om, at ingen skal vaere udenfor. Det handler om at skabe en staerk kultur og et sammenhold, hvor alle oplever faellesska­bet.

Antibulli Fodbold kombinerer erfaringer med antimobbeo­g trivsels-indsatser med erfaringer fra fodboldver­denen og består af konkrete råd og øvelser til fodboldtra­eningen for de 612-årige.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Kasper Schmeichel og Kronprinse­sse Mary hyggede sig på traeningsb­anen.
FOTO: LARS POULSEN Kasper Schmeichel og Kronprinse­sse Mary hyggede sig på traeningsb­anen.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark