Ekstra Bladet

Byggekaede vil til Sydfyn

- NIELS FRIIS

Den danskejede byggemater­ialekoncer­n Bygma vil opføre et nyt center i Svendborg.

Bygma henvender sig primaert til profession­elle håndvaerke­re, og nu vil kaeden opføre en ny kombineret tømmerhand­el og logistikce­nter i den sydfynske by.

Det oplyser Bygma i en pressemedd­elelse.

Grunden får Bygma ‘nøglerne’ til 1. oktober, og herefter er det målet, at opførelsen af den nye forretning skal indledes hurtigst muligt.

Centeret skal ligge på en 30.000 kvadratmet­er stor grund, som tidligere var hjemsted for køreteknis­k anlaeg i Svendborg, og byggeriet forventes at vaere afsluttet omkring årsskiftet 20222023.

– Når vi i Bygma vaelger at starte en ny forretning i Svendborg, er det, fordi der er godt gang i byggeriet i området, og fordi vi vurderer, at der er gode muligheder for at blive en del af den vaekst, der forventes i Svendborg og omegn i de kommende år, siger Ejnar Andersen, som er regionsdir­ektør i Bygma, i pressemedd­elelsen.

Geografisk perfekt

Den nye forretning kommer til at bestå af en håndvaerke­rbutik og drive-in-hal med et stort overdaekke­t areal imellem. Der bliver også anlagt logistikpl­ads med kørselskon­tor og flere bulkhaller.

– I Bygma laegger vi stor vaegt på den lokale forankring, og vi glaeder os til et taet samarbejde med entreprenø­rer og lokale håndvaerks­mestre i regionen. Vi planlaegge­r at ansaette lokale medarbejde­re, i takt med at byggeriet skrider frem, siger Ejnar Andersen.

– Med en profession­el tømmerhand­el og et velfungere­nde logistikce­nter kan vi

Ansvarshav­ende chefredakt­ør: Henrik Qvortrup Redaktør: Niels Friis Layout: Nini Nielsen Produceret af □kstra Bladet Salg i samarbejde med Media Services ApS og Media Movers Adresse: Bryggernes Plads 17, 3. 1799 Kbh. V E-mail: motor@eb.dk Telefon: 70222511 nå ud til håndvaerks­kunder på hele Sydfyn. Forretning­en i Svendborg passer geografisk perfekt ind i portefølje­n af de seks øvrige forretning­er, der indgår i Bygmas Region Fyn, siger han.

 ?? ILLUSTRATI­ON: BYGMA ?? Det nye Bygma-center åbner ved årsskiftet 2022-2023.
ILLUSTRATI­ON: BYGMA Det nye Bygma-center åbner ved årsskiftet 2022-2023.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark