Ekstra Bladet

POWERTOOLS

- NIELS FRIIS

Spul løs

Makita har lanceret en ny kraftfuld, batteridre­vet højtryksre­nser, kaldet DHW080, som er drevet af Makitas kulfri motor. Den er udstyret med en baerbar 50 liters vandtank, hvilket gør maskinen til et godt valg til steder, hvor vandforsyn­ing ikke er i naerheden. Udover vandtanken kan denne højtryksre­nser også bruges direkte fra vandhanen. Højtryksre­nseren har to tryktilsta­nde – enten med lavt tryk til vask af genstande, der har brug for en blid vask, som f.eks. vinduer eller døre. Den høje trykstilst­and er f.eks. til vask af landbrugsm­askiner eller biler.

Pris (vejl.): 3596 kr. ekskl. moms Forhandler: www.makita.dk

Verdens staerkeste boremaskin­er

Sådan betegner Bosch Profession­al i hvert fald selv deres nye produkt. Om det er sandt er usikkert, men i hvert fald er Boschs nye produkter, bore-/skruemaski­nerne GSR 18V-150 C Profession­al og GSB 18V-150 C Profession­al, takket vaere den kulfri motor meget kraftfulde. Begge maskiner har et maks-moment på 150 Nm ved op til 2.200 RPM. Maskinerne­s laveste moment ligger på 84 Nm. Begge vaerktøjer kommer med interaktiv­t display, ligesom de kan betjenes fra mobilen. Med maskinerne er det muligt at bore huller helt op til 150 mm med hulsave i trae.

Pris (vejl.): Afhaenger af produkt

Forhandler: www.bosch-profession­al.com/dk/da/

Slib på bildaekket

Nu kan du slibe og reparere daek uden at vaere afhaengig af trykluft. Milwaukee har lanceret en ny lynsliber til daek- og bilteknike­re, og der er tale om verdens første batteridre­vne af slagsen. Producente­n lover, at lynslibere­n leverer den kraft og kontrol, der kraeves til reparation­er af daek på passagerkø­retøjer, lette lastbiler og erhvervskø­retøjer. Den kan både bruges til kraevende poleringso­g boreopgave­r, og når lynslibere­n bruges sammen med et M12 4,0 Ah-batteri, leverer den tilstraekk­elig driftstid til at udføre op til 30 daekrepara­tioner på én enkelt opladning.

Pris (vejl.): Ukendt

Forhandler: www.milwaukeet­ool.dk

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark