Ekstra Bladet

Udsolgt på stor VVS-messe

Arrangører­ne bag Skandinavi­ens største VVS-messe kan melde alle stande udsolgt til VVS’21 i oktober

- NIELS FRIIS

Der er så stor opbakning til Skandinavi­ens største VVSmesse, VVS’21, at arrangører­ne nu kan melde udsolgt af stande på messen, der afholdes i Odense Congress Center.

Det betyder, at de besøgende vil kunne traede ind i tre haller med mange forskellig­e stande. VVS’21 er blevet flyttet fra foråret til oktober måned på grund af coronapand­emien, men det har ikke haft den store betydning for udstillern­e, som stadigvaek bakker op om den traditions­rige VVS-messe, som nu skal afholdes for 15. gang.

– Jeg glaeder mig over, at VVS’21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvaek kan se vaerdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netvaerke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen, siger projektled­er for VVS’21, Louise Jørgensen.

Høje forventnin­ger

Messen bliver afholdt i Odense Congress Center, og bag messen står brancheorg­anisatione­n Veltek.

– Vi skal efterfølge en VVS’19, som var en stor succes. Det saetter selvfølgel­ig forventnin­gerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS’21 selvfølgel­ig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventnin­ger til årets messe. Og det er en fornøjelse at maerke opbakninge­n fra vores udstillere, siger Louise Jørgensen.

– Jeg kan samtidig se på besøgstilm­eldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen. Det er dejligt at blive bekraeftet i, at der er stor lyst til at møde hinanden i branchen, siger hun.

Messen finder sted mellem 12. og 14. oktober, og det er gratis at deltage i fagmessen, men det kraever, at man registrere­r sig online for at modtage en billet. Registreri­ng kan ske på www.vvsmessen.dk.

På hjemmeside­n kan man også få et overblik over, hvilke udstillere der vil vaere på standene.

Det er en fornøjelse at maerke opbakninge­n

Der er stor interesse

Udstillern­e daekker hele branchen med alt fra vand, varme og sanitet til ventilatio­n og indeklima.

 ?? FOTO: PR ?? Der er udsolgt af stande til VVS’21-messen, som afholdes i Odense Congress Center.
FOTO: PR Der er udsolgt af stande til VVS’21-messen, som afholdes i Odense Congress Center.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark