Ekstra Bladet

HÅNDVAERKE­RKLUNS

- NIELS FRIIS

Til de våde dage

Efteråret har det med at vaere vådt i Danmark, og hvis du vil forsøge at gardere dig mod nedbør fra oven, kan du overveje Snickers Workwears nye vandtaette softshell arbejdsjak­ke. Den er designet til generelt byggearbej­de i kølige og våde forhold. Jakken er vandtaet og er fremstille­t i tyndt og elastisk softshellm­ateriale, der ifølge producente­n giver god vejrbeskyt­telse. Desuden giver aermer med fuld bevaegelig­hed forbedret mobilitet under udførelse af arbejde, der involverer mange armbevaege­lser over hovedet. Jakken har aftagelig haette og vandtaette lynlåse.

Pris (vejl.): 1599 kr. ekskl. moms Forhandler: www.snickerswo­rkwear.dk

Hold benene tørre

Hvis det er rigtig vådt udenfor, kan du vaere tvunget til at beskytte benene mod regnen. Snickers Workwear har sendt et saet nye varme og vandtaette arbejdsbuk­ser, som er fremstille­t i slidstaerk­t polyamidst­of. Bukserne har polyesterv­attering og fuldt tapede sømme, der tilbyder god vejrbeskyt­telse og isolering i kolde og våde forhold. Desuden giver stormlomme­r sikker og vejrbeskyt­tet opbevaring af genstande, der skal holdes tørre. Producente­n oplyser, at bukserne er det oplagte valg til kolde og våde arbejdsmil­jøer.

Pris (vejl.): 1635 kr. ekskl. moms Forhandler: www.snickerswo­rkwear.dk

Sikkerhede­n i top… og i bund

Hos Engel Workwear kan du få et saet funktionel­le og baeredygti­ge fluorescer­ende overalls med moderne snit. Bukserne har bl.a. ergonomisk formet knaeparti, og bukserne er slidstaerk­e og åndbare og lavet af 50 procent baeredygti­gt regenerere­t polyester. Der er elastik i taljen bagpå, som sikrer god pasform og gør, at overallen bliver, hvor den skal ved bevaegelse. Desuden er der knapper for let og hurtig montering af haengelomm­er. Der er to lårlommer, som lukkes med velcro. I venstre side har lårlommen en ekstra telefonlom­me samt indvendig lomme til bl.a. walkie talkie.

Pris (vejl.): Ukendt Forhandler: www.engel.eu/da

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark