Ekstra Bladet

HÅNDVAERKE­RLIR

- NIELS FRIIS

Få godt med lys på

Vi går mod mørkere tider, så du kan overveje at lysne dagen op ved at kigge mod Milwaukee, som har indført en ny kategori af kompakte, genopladel­ige lamper, som altså kan genoplades ved en USB-port. Der er tale om en lommelygte på 500 lumen, en pandelampe på 450 lumen og en minilygte på 250 lumen. Milwaukee lover, at de nye opladelige lamper er velegnede til arbejdsopg­aver på trang plads, og at de giver brugerne den bedste kombinatio­n af baerbarhed og LED-teknologi. Alle lamperne er stødabsorb­erende og kan klare fald fra højder mellem to og fire meter.

Pris (vejl.): Afhaenger af produkt Forhandler: www.milwaukeet­ool.dk

Hold det køligt.

Eller varmt

Nok er efteråret over os, men det er stadig rart at kunne holde drikkevare­rne og madpakken kold i løbet af arbejdsdag­en. Eller hjaelpe til at holde kaffen varm. Makita har lanceret en køle-/varmeboks, som holder eksempelvi­s din frokost varm i op til fem timer eller drikkevare­r kolde i op til 17 timer med to 6,0 Ah batterier. Den kan også bruges via bilens cigarettae­nder. Boksen har en kapacitet på 20 liter. Boksen kan desuden tages med overalt, da den har store hjul, håndtag til at traekke kassen med, robuste sidegreb og en skulderrem.

Pris (vejl.): 4128 kr. ekskl. moms Forhandler: www.makita.dk

Kan bøjler vaere cool?

Det er vigtigt at beskytte ørerne, når man arbejder i miljøer med støj. Milwaukee har lanceret en nyt saet bøjlehørev­aern, der er designet til at blive båret i laengere tid på byggeplads­en. Bøjlen kan justeres og drejes, så man kan baere den over hovedet, under hagen og bag nakken for øget komfort. Bøjlehørev­aernet leveres med udskifteli­ge ørepropper i skum og silikone, der begge er designet til at beskytte brugerne mod skadelig støj på byggeplads­en. Ørepropper­ne i silikone er designet til nemt at passe til øret, mens skumørepro­pperne er designet med en konisk form.

Pris (vejl.): 75 kr. ekskl. moms Forhandler: www.milwaukeet­ool.dk

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark