Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at når FN har udtalt, at vi har passeret ’point of no return’ i forhold til klimaet, bør vi allerede nu begynde at forebygge kaos. Så lad nu bare alle vores kloge hoveder bidrage med forslag til, hvordan vi i Danmark på bedste vis forebygger det foreståend­e kaos. Lortet er på vej, og vi aner ikke, hvordan, hvornår og hvor det rammer os.

Michael Kjellberg Brønshøj

at jeg har dyb respekt for de fremmede – indvandrer­e og flygtninge – der virkelig bidrager til samfundet og gør det på en positiv måde. Husk nu dem i debatten om udvisninge­r.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

at kongehuset vidner om samhørighe­d.

Et symbol på faedreland og kaerlighed.

Så vi bukker, og vi nejer, men det er blot no’t, vi leger.

For vi har jo folkestyre, som vi ved.

Leif S. Rasmussen Randers

at uanset om man sympatiser­er med forsvarsmi­nister Trine Bramsen eller ej, så er det synd for hende, at hun skal samarbejde med haerchefen Gunner Arpe Nielsen, som mener, at Forsvarets whistleblo­werordning er en stikkerlin­je. Han burde nok finde en anden haer at arbejde for.

Visti Vester

Solrød Strand

at jeg ikke forstår, hvordan det kan lade sig gøre at påbegynde 11 uddannelse­r på otte år uden at faerdiggør­e én eneste – og samtidig optage studielån for 267.600 kr., som vi så i ’Luksusfael­den’ forleden.

Margrethe Rasmussen Naestved

at vi burde kunne stemme om stillingen som generaldir­ektør i Danmarks Radio. Det er en så magtfuld position, at vi, der betaler, burde bestemme. Det kunne passende ske samtidig med kommunalva­lget hver fjerde år.

Poul Madsen Viborg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark