Ekstra Bladet

– heller ikke med mig selv

Tyson Fury har seksuelt vaeret saerdeles aktiv før sine tidligere kampe. Denne gang er der lynet op

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Tyson Fury overlader intet til tilfaeldig­hederne før sit tredje opgør med Deontay Wilder i Las Vegas natten til søndag.

Det er således ikke kun øl og fastfood, den leveglade svaervaegt­er fravaelger i den sidste opladnings­fase. Han har nemlig helt fravalgt sex – også med sig selv.

Mens britens trofaste hustru, Paris, samler kraefter hjemme i Morecambe. Hun har født parrets sjette barn efter naesten at have mistet den lille pige ved fødslen, fortaeller han, at han sågar også har fravalgt onani.

En øvelse, som han ellers har betjent sig af til overflod, nemlig syv gange dagligt, når han har vaeret alene i traeningsl­ejr. ’For at få testostero­net til at pumpe’, som han udtrykte det før Wilderkamp­en i februar 2020.

Opsat som aldrig før

Her afslørede han frimodigt også, at han havde givet rigtig meget oralsex for ’at styrke sin kaebe’.

Denne gang er hans fokus et helt andet, fortaeller han ifølge Daily Mail.

– Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg sidst gjorde det. Mine bukser er lynet helt op her.

Han mener, at det er en myte, at ingen boksere har sex dagen før en kamp.

– Jeg tror ikke på den. Selv er jeg en bokser af den gamle skole. Jeg kan lide at beholde al den energi i tanken, jeg kan, og så smide al min opsamlede aggression i hovedet på min modstander.

Han fortaeller, at han har traenet røven ud af bukserne, og at han er opsat som aldrig før.

– Folk har kaldt ham en bums, siden jeg slog ham sidst, men han er stadig min farligste modstander med den slagkraft, han besidder. Og af alle mine kampe – inklusiv den mod Wladimir Klitschko, hvor jeg vandt mine VM-baelter – er det denne kamp, som jeg ønsker at vinde mest.

Gør sit arbejde

I modsaetnin­g til altid talende Tyson, har Wilder forholdt sig tavs i de 20 måneder, siden han tabte klart på knockout. Han har ikke hjulpet med at saelge billetter, og det falder hans modstander for brystet.

– Jeg er – i modsaetnin­g til min modstander – derude hver uge og gør mit arbejde for at promovere kampen, og hvis han ikke gider møder medierne, burde han traekkes i løn, mener Fury.

Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg sidst gjorde det

Stor forhindrin­g

I forhold til den i årevis så hypede kamp mellem ham og landsmande­n Anthony Joshua siger Fury, at han ikke sparker til folk, der ligger ned. Men han fremhaever, at han – hvis det var ham, der havde tabt til den mindre og lettere ukrainer, Oleksandr Usyk – så havde han fået enden på komedie fra alle sider.

– Dette landskab forandrer sig hele tiden, siger han om svaervaegt­sscenen, før han understreg­er, at han også selv lige skal forbi en stor forhindrin­g.

– Jeg undervurde­rer aldrig nogen og specielt ikke ham. Han slog mig i gulvet i vores første kamp, så jeg kender alt til hans power. Han har slået alle sine modstander­e ud, men det virkede ikke mod mig. Jeg kom op igen. Nu må vi se, om han har kunnet håndtere sit første nederlag.

 ?? FOTO: MARK J. TERRILL/RITZAU SCANPIX ?? Bliver hjemme
Tyson Fury har ikke sin hustru, Paris, med under forberedel­serne til kampen i weekenden mod Deontay Wilder.
FOTO: MARK J. TERRILL/RITZAU SCANPIX Bliver hjemme Tyson Fury har ikke sin hustru, Paris, med under forberedel­serne til kampen i weekenden mod Deontay Wilder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark