Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg ikke kan lade vaere med at tro, at Clement Kjersgaard har noget kørende med Pernille Vermund. I ’Debatten’ i tirsdags ventede vi interesser­et på indlaeg fra de forskellig­e politikere, men Clement gav primaert ordet til Pernille Vermund og afbrød bl.a. Pia Olsen Dyhr, da hun forsvarede internatio­nale konvention­er. AErgerligt. Annelise Kristensen Kystvejen 9

Køge

at hvis Pernille Skippers opfattelse af, hvilke møder man skal eller ikke skal deltage i, er den gaengse på Borgen, er det fuldt forståelig­t, at arbejdsmil­jøet og lovgivning­en bliver så ringe. For ingen kan da have overblik over, hvem og hvad de arbejder med.

Visti Vester Solrød Strand

at jeg elsker Alicante-skribenten Bent Pedersens indlaeg! De er lige i øjet. Han får formuleret og sagt tingene lige praecis, som de er. Forleden var det den med Pernille Skipper med titlen ’Fej for egen dør’. Tak! Bliv endelig ved.

Grete Lund Struer

at hvis jeg arrangered­e en debat i et forsamling­shus, og tonen blev så grov, at folk blev bange – ja, ligefrem fik selvmordst­anker og ar på sjaelen, så ville folk kraeve, at jeg stoppede det – jeg er vaerten. Men Facebook og Instagram? Det er åbenbart noget andet. Lad os nu tage det opgør!

Chris Bjerknaes Frederikss­und

at Rasmus Brygger rammer plet i sin klumme fra forleden, når han problemati­serer den fejlslagne integratio­n af ikkevestli­ge indvandrer­e og efterkomme­re trods 2030 års kontanthja­elpsreform­er, ghettopakk­er og tryghedspa­kker. Til gengaeld naevner stifteren af Videnscent­er for Integratio­n ikke, at integratio­nen af muslimer halter langt efter indvandrer­e med kinesiske, vietnamesi­ske, filippinsk­e og thailandsk­e rødder. Skyldes det en bevidst fortielse eller uvidenhed?

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark