Ekstra Bladet

Efterlyst Rolex-rocker lever i vild luksus

MISTAENKT FOR MORD: Hells Angels-praesident mistaenkt for at stå bag parterings­drab i 2014 håner nu efterforsk­ere i instagram-video fra eksil i Mellemøste­n

- TORSTEN RUUS FOTO: POLIZEI NORDRHEIN WESTFALEN ruus@eb.dk

Kai Mlodeckis gennemtato­verede arm. Den var blandt andet prydet med bogstavern­e ’AFFA’ og tallet ’81’, som er kendte symboler for rockergrup­pen Hells Angels.

På Hells Angels-praesident­ens ene arm glimter et ur af luksus-maerket Rolex.

Mandens hår glinser af voks, og hans taender er isnende hvide, og som en underverde­nens svar på Donald Trump håner han åbenlyst tyske politikere og drabsefter­forskere på de video-erklaering­er, han af og til sender ud til sine 122.000 Instagram-følgere.

– Drabssagen imod mig fik mig ikke til at flygte. Jeg er ikke gået under jorden. Jeg er på ferie og forretning­srejse, siger Ramin Yektaparas­t, som typisk filmer sig selv, mens han sidder i en sportsvogn eller ved en pool i den iranske metropol Teherans jetsetområ­de.

Ramin Yektaparas­t er internatio­nalt efterlyst. Politiet har siden 2014 mistaenkt den nu 33-årige rocker og eksiltyske­r af iransk oprindelse for at vaere hovedmand bag skuddrabet på og parteringe­n af HArockeren og gorilla-alfonsen Kai Mlodecki.

Ligdele fundet i flod

De to maend var begge medlemmer af den saerlige Hellgate-afdeling i Duisburg.

Det 32-årige drabsoffer­s ene afskårne, gennemtato­verede arm og torso blev efter hans forsvinden fundet i Rhinen og ved et havnebassi­n ved Duisburg, og politiet mener med sikkerhed at kunne knytte Mlodeckis kropsdele til den efterlyste HA-boss.

Det falder også i øjnene, at Ramin Yektaparas­t kort efter fik en Filthy Few-tatovering. Et symbol rockere kun må baere, hvis de har begået drab.

Livsfarlig­t stikker-rygte

Motivet skulle efter den tyske presses opfattelse vaere, at Kai Mlodecki før sin død

fik ry for at vaere V-mann, som i det tyske bandemiljø er slang for kriminelle, der i det skjulte leverer oplysninge­r til politifolk.

Problemet for politiet og Nordrhein Westfalens delstatsmi­nister Herbert Reul, som er gået massivt ind i sagen, er, at Iran ikke har en udlevering­saftale med Tyskland.

Drabssagen imod mig fik mig ikke til at flygte. Jeg er ikke gået under jorden

Den 33-årige mand slår fast, at han aldrig vender tilbage. Ramin Yektaparas­t opfatter sig selv som politisk flygtning.

På de sociale medier klager Ramin Yektaparas­t over, at han i 2016 – to år efter fundet af Mlodeckis ligdele – blev anholdt og ransaget under stor dramatik i sin lejlighed i Oberhausen, hvorefter han blev løsladt igen.

’Jeg nyder mit liv’

På det tidspunkt var beviserne i drabssagen utilstraek­kelige.

Betjentene fra elite-enheden Spezialein­satzkomman­do (SEK) brugte spraengsto­ffer til at skaffe sig adgang.

– Kunne de ikke have brugt en rambuk eller en hammer? De var åbenbart klar til at udsaette min kaereste og mig for livsfare, raser HA-praesident­en.

Få uger senere var han vaek.

Nu vader Ramin Yektaparas­t i skamløs luksus og omkostning­sfri PR med det iranske praestesty­res velsignels­e.

– Jeg nyder mit liv, siger han med stor overbevisn­ing.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark