Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dine daglige rutiner vil glide let og uanstrengt, og du vil ovenikøbet finde på nye metoder eller procedurer, der gør livet lettere for dig og fx afkorter den tid, det normalt tager dig at blive faerdig. På arbejdet kan du få hul igennem med vigtige projekter og maerke successuse­t.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan vaere dagen, hvor du griber den store chance, der byder sig for at du kan komme et hak eller to op ad karrierres­tigen eller nogle mileskridt videre med dine ambitioner i livet generelt. Du kan roligt stole på din indre vejledning, der vil vise dig, hvilken vej, du skal gå nu.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil maerke en ømhed og kaerlig påvirkning, som du ikke rigtigt kan definere, men den fylder dit hjerte og gør dagen til et ideelt tidspunkt at vaere sammen med venner, familie eller partner. Måske har du planlagt at holde fødselsdag eller at hylde kaerlighed­en.

TYREN 21/4-21/5

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/kvinde.

Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu taettere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hvis du føler, dit liv er gået lidt i stå, og alting kører i den samme, kedelige, gamle rille, vil du i dag have modet til at bryde ud og tage chancen ift. at gøre noget nyt og anderledes. Det kan vaere på alle livsområde­r. Stol på dine instinkter og smid haemninger­ne overbord lige nu.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din følende, intuitive side er i balance med dine rationelle tankeproce­sser, og det giver dig praecis opfattelse­sevne. Du har derfor nemt ved at laese andre og kan hurtigt vurdere enhver situation. Det gør dig socialt meget smidigt og vil gøre din dag sjov, hyggelig og åben.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan vaere optaget af, hvordan du kan bidrage til at bringe mennesker taettere på hinanden via kommunikat­ion og spirituali­tet. Du ved, der kommer til at ske store aendringer i samfundet i naer fremtid og føler et ansvar for at bidrage positivt. Husk, at det er et stort projekt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan vaere optaget af humanitaer­e måder at transforme­re vores nuvaerende samfundsst­ruktur på. Du er inspirerer­et af sandhed og det kollektive, menneskeli­ge potentiale og bruger dine organisato­riske evner til at påvirke der, hvor du har indflydels­e. Lidt ad gangen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har nemt ved at laese dine børns og din partners signaler i dag og kan derfor også hurtigt vurdere situatione­r, der opstår spontant og få truffet de rette beslutning­er, der løser problemer eller få aktivitete­r i gang, der naerer jer alle og styrker de faelles følelsesma­essige bånd.

KREBSEN 22/6-22/7

Der er gode muligheder for personlig eller økonomisk vaekst i dag, så har du projekter stående på to do listen, der handler om enten det ene eller det andet mål, er det om at sadle hesten og komme op i galop. Det kan også vaere, du vaelger at kaste dig ud i noget helt nyt

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det er et godt tidspunkt for offentlig praesentat­ion og skriverier, at dele dine tanker og følelser. Det samme gaelder i andre typer kommunikat­ion - du foretraekk­er dog personlige diskussion­er som fx samtaler om parforhold. Så har du noget på hjerte, er det god timing.

FISKENE 20/2-20/3

Traener du til triatlon eller lign. kan det vaere i dag, du braender igennem og forbedrer din tid og kommer over målstregen med armene i vejret og et kaempesmil på hele ansigtet. Du laerer hurtigere end ellers og vil også kunne forbedre dine faerdighed­er i mentale fag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark