Ekstra Bladet

SALGS-AGENT Dansk radarprodu­cent jubler: Yderst kompetent profil

-

Aftalen mellem danske Weibel og franske Thales vil ifølge radarprodu­centen Weibel skabe nye eksportmul­igheder og styrke både Thales og Weibel.

Weibels administre­rende direktør, Peder R. Pedersen, kalder aftalen ’en stor anerkendel­se af Weibels teknologi og potentiale’. Rang og stand

Til Ekstra Bladet understreg­er Weibel, at de har vaeret glade for Joachims rolle i forbindels­e med handlen og forventer sig meget af fremtiden på den front.

Det handler om netvaerk og kontakter, om rang og stand

– Det handler om netvaerk og kontakter, om rang og stand, og her kommer prins Joachims arbejde som forsvarsat­taché helt afgjort til at kunne få stor betydning for os, siger Peder R. Pedersen og tilføjer:

– Prins Joachim er en yderst kompetent profil. Han har 30 års erfaring fra militaeret samt den højest rangerende uddannelse i det franske militaer, og så skal vi ikke glemme hans franske baggrund. Jeg kan ikke forestille mig mange, der vil kunne tjene Danmark bedre i dette job end Prins Joachim.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Prins Nikolai og prins Felix gider ikke militaeret.
FOTO: JONAS OLUFSON Prins Nikolai og prins Felix gider ikke militaeret.
 ?? PR-FOTO: WEIBEL ?? Prins Joachim i fuld uniform sammen med blandt andre den danske forsvarsmi­nister Trine Bramsen i forbindels­e med underskrif­ten af det dansk/franske militaersa­marbejde.
PR-FOTO: WEIBEL Prins Joachim i fuld uniform sammen med blandt andre den danske forsvarsmi­nister Trine Bramsen i forbindels­e med underskrif­ten af det dansk/franske militaersa­marbejde.
 ?? FOTO: WEIBEL SCIENTIFIC ?? Weibel Scientific har lavet en millionvir­ksomhed ud af at producere højteknolo­giske Doppler-radarer, der blandt andet bliver brugt som missilfors­var og til at spore droner.
FOTO: WEIBEL SCIENTIFIC Weibel Scientific har lavet en millionvir­ksomhed ud af at producere højteknolo­giske Doppler-radarer, der blandt andet bliver brugt som missilfors­var og til at spore droner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark