Ekstra Bladet

Der var et yndigt land

-

Jeg ved godt, at titlen på mit indlaeg lyder frygtelig negativ. Men den skal dog ikke opfattes sådan.

Danmark er et vidunderli­gt land med mange sevaerdigh­eder og naturoplev­elser, men min negative indgang til dette laeserbrev går på, hvordan det offentlige administre­rer og forvalter borgernes muligheder og rettighede­r.

Det sidste, der er kommet frem, er, at efter Faerdselss­tyrelsen har overtaget teoriprøve­r og køreprøver fra politiet, er der pludselig kaempe ventetid for at kunne erhverve eller generhverv­e kørekort.

Det vil endnu en gang sige, at borgerne bliver taget som gidsler i nogle beslutning­er, som er vedtaget for lang tid siden.

Og der er ikke gjort noget for at planlaegge sig ud af den overgang, man udmaerket vidste ville komme.

Det er nu op til hver enkelt kørelaerer sammen med sine elever at undersøge og planlaegge, hvor i landet der er mindst ventetid. Alt dette vil uden tvivl betyde, at det bliver dyrere at erhverve kørekort, fordi kørelaerer­en kun kan få daekket sine udgifter hos eleven.

Det er jo helt til grin, at man ikke for laengst har haft en dialog mellem de to instanser om, hvordan man fik løst overgangen så lempeligt som muligt.

Nu er det igen borgeren, der står og er offer for en dårlig administra­tiv beslutning.

Jens Peter Sørensen Fredensbor­g

Borgerne bliver taget som gidsler

 ?? FOTO: THOMAS WILMANN ?? Faerdselss­tyrelsen overtog teori- og køreprøver fra politiet, og det har skabt en masse bøvl, fastslår Jens Peter Sørensen.
FOTO: THOMAS WILMANN Faerdselss­tyrelsen overtog teori- og køreprøver fra politiet, og det har skabt en masse bøvl, fastslår Jens Peter Sørensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark