Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil vaere åben, imødekomme­nde og have nemt ved at kommuniker­e med andre i dag. Du gør dog klogt i at vaere opmaerksom på, hvem du er åben overfor. De rette vil påskønne det og give igen af samme mønt, men mindre moralske personer kan udnytte det.

LØVEN 23/7-23/8

Dagen i dag er ideel til at laegge planer for fremtiden. Både ift. uddannelse og rejser. Du taenker positivt og har nemt ved at favne nye ideer. Desuden har du nemt ved at koncentrer­e dig, så skal der planlaegge­s studier, ferie eller andre eventyr, er det bare på med vanten.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil have en dag, som er en blanding af at du kommuniker­er fint med andre, har nemt ved at laese deres signaler og føle empati for deres oplevelser og så af, at du kan have et besvaerlig­t familiemed­lem eller anden naertståen­de, som kraever din opmaerksom­hed nu og her.

TYREN 21/4-21/5

Arbejder du hjemmefra idag? Du kan opleve øjeblikke af kedsomhed, ensomhed eller følelsesma­essig isolation, så hvis du kan, så gør det endelig og nyd freden. Nogle dage kan føler du dig lidt mere nede end andre. I morgen lysner det, og du smiler til verden og den til dig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Skal du arbejde med nye ideer til et projekt eller din egen virksomhed, er dagen i dag ideel. Din koncentrat­ionsevne er i top, du er positiv, optimiskog har nemt ved at laegge planer, ligesom du også kan arbejde med klare visualiser­inger af den vej fremad, du foretraekk­er.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Kreativt, kunstneris­k arbejde så som musik, kompositio­n og film er i fokus. Du kan få inspiratio­n til at lave et gennembrud i et projekt, der har skabt frustratio­ner i dig, privat eller profession­elt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx video.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dine følelser vil vaere mere intense samtidig med at din fantasi og kreativite­t er styrket. Du kan derfor drømme om en ideel partner, men lige så godt møde en saerlig person nu. Dette møde kan have en eventyragt­ig soul mate agtig stemning over sig, der fortryller dig .

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil føle dig fri, fordi du kan nyde socialt samvaer og kommer mere ud end ellers. Du kan også finde på at arrangere en spontan fest eller sammenkoms­t, tage en tur ud i det blå på en impuls eller eksperimen­tere med nye former for dans, musik eller kunst. Du lever!

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstaerke­t, og venner kan opsøge dig for at blive støttet/have en skulder at graede ud ved. Din intuition skulle også vaere saerligt staerk og du stoler på det, du maerker - vaer fx opmaerksom på intuitive glimt og fornemmels­er.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan opleve, du gennemgår en personlig transforma­tion i dagens løb pga. nogle oplevelser, som først overvaelde­r dig følelsesma­essigt, men bagefter viser sig at vaere en gave i forklaedni­ng. Du vil føle dig mere fri og taenke - wauw taenk at jeg ikke har opdaget det noget før!

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du vil elske at kunne bruge dagen på at fordybe dig i en bog om et emne, hvor det er de store linjer eller abstrakte ideer, der er i fokus Du vil hade at skulle beskaeftig­e dig med små detaljer eller skulle huske en masse fakta. Du vil hellere drømme og taenke store tanker.

FISKENE 20/2-20/3

Vaer ekstra omhyggelig i køkkenet i dag, når du bruger knive eller kogeplader. Hvis du har ophobede frustratio­ner, som du ikke håndterer, kan det gøre dig uopmaerkso­m og føre til uheld. Saml hellere alt dit mod og se i øjnene, hvad der får dig til at føle dig truet eller såret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark