Ekstra Bladet

Vi skal beskytte vores land

-

Nå, for søren da. Ekstra Bladet er blevet fornaermet over det forslag til en udvandring­slov, som vi sammen har fremsat (leder 8. oktober). Det er et godt tegn. Så har vi sikkert ramt helt rigtigt!

Der er tusindvis af udlaending­e, primaert fra Mellemøste­n, som ikke bidrager positivt til vores land overhovede­t. Som ikke arbejder. Ikke taler sproget. Begår kriminalit­et. Som har vaeret her i årtier. Vi er til grin for vores egne penge. Det må høre op. Alle ved det. Vi vil gøre noget ved det.

Vi foreslår et konkret reduktions­mål.

70 % af denne gruppe skal sendes ud af Danmark inden for det naeste årti. Det havde selvsagt vaeret bedre med 100 %, men man skal jo starte et sted.

I disse år laver vi i Folketinge­t love, som skal saette vaern op omkring vores land. En klimalov, som sikrer, at vi får gennemført en grøn omstilling. Lige om lidt skal vi forhandle om en velfaerdsl­ov. Om hvordan vi sikrer, at der er penge nok, når vi bliver flere små børn og aeldre medborgere. Vi skal også beskytte vores land, når det gaelder utilpassed­e indvandrer­e, som ikke vil Danmark. Det er såre logisk.

De skal sendes hjem, hvor de kommer fra. Det er afgørende for, at vi kan overdrage et land i ordentlig stand til vores børn og børnebørn. Vi kan ikke vaere andet bekendt.

Inger Støjberg

Kristian Thulesen Dahl

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Kristian Thulesen Dahl, DF og løsgaenger Inger Støjberg svarer på Ekstra Bladets leder.
FOTO: JENS DRESLING Kristian Thulesen Dahl, DF og løsgaenger Inger Støjberg svarer på Ekstra Bladets leder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark