Ekstra Bladet

’Det er vores borg’

-

Christian Nørgaard kronede de sidste succesfuld­e måneder med klubben Brentford og på landsholde­t, da han lørdag scorede sit første landskamps­mål – og det var mod Moldova.

Holdkammer­aterne var dog i tvivl, om det egentlig var et selvmål, da målet lige var blevet scoret.

– Billederne lyver jo ikke, selvom de var hurtige til at konstatere, at det var et selvmål på banen, siger Christian Nørgaard, der er glad for at komme på tavlen for Danmark.

– Personligt var det en milepael og et stort øjeblik at få lov til at score på landsholde­t. Det er noget, jeg sent vil glemme.

Brentford-spilleren har fået spilletid i alle kvalifikat­ionskampe, hvor det mest har vaeret i rollen som indskifter.

Christian Nørgaard håber at kunne kaempe sig i startopsti­llingen, men ved også, det er svaert.

– Man vil hele tiden mere som fodboldspi­ller, men lige nu har vi et fantastisk landshold, hvor der er mange dygtige spillere på alle positioner. Samtidig har vi det rigtig godt med hinanden.

– Det, tror jeg, er en af grundene til, at vi har så stor succes. Vi vil allesammen spille, og vi er alle konkurrenc­emennesker, men vi har også kaempestor respekt for hinanden, siger Nørgaard.

Udsolgt Parken

I morgen gaelder det naeste kvalifikat­ionskamp, når Østrig besøger et udsolgt Parken. 27-årige Nørgaard ser frem til kampen og ikke mindst til stemningen på laegterne.

– Vi snakker meget om det. De sidste par måneder har vi haft flere minder på det stadion. Det er vores borg, hvor vi skal vaere svaere at slå. Det er en fornøjelse at vaere landsholds­spiller i sådan en kulisse.

ean

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Christian Nørgaard var ikke i tvivl om, at han var manden bag målet til 3-0 lørdag mod Moldova.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Christian Nørgaard var ikke i tvivl om, at han var manden bag målet til 3-0 lørdag mod Moldova.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark