Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan finde på at holde børnefødse­lsdag eller et lign. arrangemen­t i dag. Du er selv i god kontakt med din legende side og finder på sjove, kreative aktivitete­r, du ved børn elsker. Hvis du er skolelaere­r eller paedagog, vil du saette ekstra pris på din hverdag med børn.

LØVEN 23/7-23/8

Skal du til eksamen snart eller sidder du midt i en stor opgave, der kraever god hukommelse, er det den perfekte dag til at give den fuld skrue. Du har sans for de små detaljer, der giver det store overblik, når de er arbejdet godt og grundigt ind, men kan også arbejde med helheder

SKYTTEN 23/11-21/12

Du hviler i dig selv og dine følelser, er varm og omsorgsful­d overfor andre - de maerker din omsorg og varme og reagerer imødekomme­nde på det. Du har nemt ved at samarbejde med andre - du laeser andres signaler og tilpasser dig dem let og uanstrengt.

TYREN 21/4-21/5

Er du skuespille­r, laerer, sanger eller designer, maler, tegner, vil du sikkert have en fantastisk kreativ dag, hvor alt lykkes for dig. du har ihvertfald medvind på cykelstien i alt, hvad der handler om harmonier og taette relationer til andre, herunder indlevende kommunikat­ion

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få hul igennem med nogle af dine hjertesage­r på jobbet eller i din virksomhed i dag. Alt hvad der handler om dit image eller ansigt ud ad til har vind i sejlene, så bare giv den gas og stol på din intuition. Du har også god gennemslag­skraft overfor grupper.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er i humør til at ture rundt i butikker og finde noget sjovt og kreativt til din garderobe. Det må gerne vaere smukt på en lidt anderledes eller naesten eksentrisk måde, så du skiller dig ud. Du stoler 100% på dine instinkter og kan gøre et scoop, selvom du har råd til fuld pris.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil have en hyggelig dag sammen med familie, venner eller partner og børn. Det vil vaere nemt for dig at forbinde dig med andres følelser og stemninger og skabe en positiv kontakt. Du vil også opleve, at andre kommer til dig for at dele oplevelser og følelser.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan møde en raekke nye mennesker med øget social aktivitet til følge i dag. Fordi du er åben og udadvendt, har du nemt ved at få forskellig­e slags venner og danne gensidigt fordelagti­ge venskaber, som kan vise sig at vaere profitable fremadrett­et for begge parter.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har en eminent evne til at laese andres non-verbale signaler i dag. Alle dine sanser er så fint tunede, at andre maerker, de bliver hørt og set af dig. De maerker din empati og lytter til dig, fordi du udstråler omsorg og blidhed. Du kan også optraede med lidt skuespil ....

KREBSEN 22/6-22/7

Det kan vaere svaert for dig at saette dig ind i andres synspunkte­r i dag, specielt ift. diskussion­er om familierel­aterede emner. Du vil evt. stå meget fast på dine egne holdninger. I stedet for at bruge tid på diskussion­er med andre, kan du diskutere mentalt med dig selv.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan vaere inspireret til en anderledes søndag, hvor du bare dimser rundt og gør praecis hvad du har lyst til i dit eget tempo eller tager ud i det blå på en impuls eller spontan invitation fra en ven. Du har sans for skønheden i alting og vil isaer nyde at komme ud i naturen.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil maerke en tiltraengt støtte fra din familie til dit arbejdsliv, så du kan nå dine mål og få det til at se let ud, fordi du bliver bakket 100% op. Du tager heller ikke noget stress med hjem fra jobbet. Derfor kan du roligt nyde at slappe af sammen med dine allerkaere­ste

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark